19/3/08

Επιστολή προς Συνοδικούς

Διάβασα τα ανακοινωθέντα της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και εξεπλάγην διαβάζοντας το παρακάτω ……
«Η Εκκλησία της Ελλάδος, δια της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, διακηρύσσει τον απόλυτο σεβασμό και την παραδεδομένη τιμή προς το υπό της Εκκλησίας τελούμενο ιερό μυστήριο του Γάμου, του οποίου σκοπός είναι η αμοιβαία πνευματική συμπλήρωση των συζύγων για την εν Χριστώ Ιησού σωτηρία και καρπός αυτού τα τέκνα. Η Εκκλησία δηλαδή δέχεται και ευλογεί την παραδεδομένη τέλεση του Γάμου κατά το Ορθόδοξο Τυπικό ενώ θεωρεί πορνεία κάθε άλλη «συζυγική» σχέση εκτός αυτού.»
Μάλιστα !!! Ωραία πράματα ανακοινώνει αυτή η διαρκής ιερά τέτοια ….. παραδείγματα φασιστικής νοοτροπίας στο όνομα του θεού ….. κάτι σαν σταυροφορία ένα πράμα. ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΙΑ …. ΑΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!! Πίσω διεφθαρμένοι και πόρνοι, η Δαμόκλειος σπάθη πάνω από τα κεφάλια σας ρε!!! , στην πυρά μοιχοί και ασεβείς, επιρρεπείς στις σαρκικές αδυναμίες …. σκουλήκια που σέρνεστε στη λάσπη της αμαρτίας. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ….

Τώρα που τέλειωσα με την κριτική της Διαρκούς Ιερατέτοιας …. αναρωτιέμαι ….
  • Τι εστί ορθόδοξο τυπικό; Σαν την ιεραποστολική στάση ένα πράμα;
  • Το πισωκολλητό είναι απαγορευμένος καρπός;
  • Η πίπα δεν πιάνεται; την χρεώνουμε στα «ροφήματα» και είναι σαν το τέιον ; …. αβλαβές και θρεπτικόν;
Αναρωτήσεις τέλος.

Από εδώ και πέρα μόνο ερωτήσεις που χρήζουν απαντήσεως εί δυνατόν από την Διαρκή Ιεροτέτοια αυτοπροσώπως…..

300 χρονών ανθρώποι ( ο καθένας μόνος του όχι όλοι μαζί) και δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι ….
  • Αμαρτία δεν είναι το να έχεις ερωτικές εμπειρίες αλλά το να υποκρίνεσαι.
  • Αμαρτία είναι να υποχρεώνεις δύο ( και περισσότερους καμιά φορά ) ανθρώπους ντε και καλά να «έχουν σκοπό την αμοιβαία πνευματική συμπλήρωση» όταν το μόνο κοινό μεταξύ τους είναι η συμπλήρωση της φορολογικής τους δήλωσης άπαξ του έτους …. εκεί κατά τον Απρίλη που μπαίνει η άνοιξη .. την οποία φυσικά συμπληρώνει ο λογιστής.
Επιμένω να αναφέρομαι στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας σαν Διαρκή Ιεροτέτοια γιατί στο μυαλό μου, όταν ακούω σύνοδο, γεννιέται η εντύπωση ότι σοβαροί άνθρωποι ανταλλάσουν απόψεις και καταλήγουν σε κάτι σοβαρό …. γιατί αλλιώς …. αν είναι να λέμε ότι θέλουμε τότε να λάβω κι εγώ μέρος σ’ αυτή την Ιεροτέτοια και να λέω όσα γράφω εδώ.
  • Δεν είμαι παιδί του Θεού εγώ;
  • Δεν έχω δικαίωμα λόγου εγώ;
  • Δεν κατήλθε ο Ιησούς να άρει και τις δικές μου αμαρτίες;
  • Γιατί να μην καταγραφεί και η δική μου άποψη;
Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριταί, εκκλησιαστικά λαμόγια, οι μέρες σας είναι μετρημένες, ο κόσμος ξυπνάει και αναζητά τον πραγματικό θεό που μας έπλασε «κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση» όχι τη μόδα που λανσάρετε ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες σας. Οι γριούλες που διαδηλώνουν όποτε έχετε τις αντιρρήσεις σας …τελειώνουν … θα δικαιωθούν στη Δευτέρα Παρουσία αλλά εσείς θα πάρετε τον πούλο στην παρούσα παρουσία. Έτσι κι αλλιώς είσαστε αυτόκλητοι αντιπρόσωποί ΤΟΥ, και θέλετε ντε και καλά να μας κάνετε σαν το δικό σας το χάλι, αυτό το Εκκλησιαστικό γίγνεσθαι, με τα ροζ αμφιφυλοφιλικά εκκλησιαστικά ειδύλλια που είναι τραγέλαφος για τους πιστούς σας και ένα απέραντο πεδίο για αληθινά και ανθρώπινα γέλια, για μένα τουλάχιστον.

Η αλήθεια είναι ότι σας είχα βαρεθεί από παλιά αλλά για μια ακόμα φορά το παραξηλώσατε ….

Ρε ζώα … δεν είναι εκμοντερνισμός της εκκλησίας η αποδοχή των προγαμιαίων σχέσεων για να αντιστέκεστε … σαν τις μωρές παρθένες ένα πράμα …
….. είναι το δικαίωμα του ανθρώπου στην επιλογή … ναι …ναι … αυτό που γράφει και η Αγία Γραφή …. το λέτε κι εσείς, στη ζούλα, ότι ο Θεός έδωσε στο ανθρώπινο γένος το δικαίωμα της επιλογής. Αφήστε τον να επιλέξει και αφήστε τον να τιμωρηθεί από τον Μεγαλοδύναμο, και μην του τάζετε την τιμωρία και πάλι, αυτόκλητα, σαν τις βδέλλες που όταν περάσεις το ποτάμι αυτοκαλούνται σε γεύμα πίνοντας το αίμα μας.

Οι δηλώσεις σας περί πορνείας με αφήνουν παγερά αδιάφορο … τόσο αδιάφορο όσο και οι ανακοινώσεις των εφημερίδων και γενικότερα των ΜΜΕ ότι ο τάδε αρχιμανδρίτης κατεγράφη οπτικώς, συνουσιαζόμενος με τον τάδε ……
Ούτε καν μπήκα στο κόπο να το κάνω θέμα γιατί …. εμείς τα παιδιά του Θεού της αγάπης … παιδιά του Θεού του «κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση» ….αρνούμεθα να κρίνουμε σαν εκμαυλιστή και πόρνο αυτόν που επιλέγει για τον εαυτό του το δικαίωμα του να ερωτεύεται και να έρχεται σε συνουσία αγνοώντας χαρακτηριστικά τις παπαρολογίες σας περί «γάμου κοινωνίας» .

Άντε τώρα, φτάνει γι’ απόψε, σταυροκοπηθείτε, κάντε και καμιά μετάνοια, πιείτε και το τίλιο σας, αυτομαστιγωθείτε γιατί πέρσι παραμονές του Αγίου Πάσχα είχατε νυχτερινή στύση, ρίξτε και 2-3 βουρδουλιές ακόμα, γιατί στο προηγούμενο δείπνο ξεχάσατε να πλύνετε τα χέρια σας στην λεκάνη του Πιλάτου, και μετά νάνι.

ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΕΓΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΝΗΡΕΥΤΑ ….και τα χέρια έξω από την κουβέρτα … Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ….

buzz it!

1 σχόλιο:

tzonakos είπε...

Ενα σχόλιο ( ηρθα απο παραπομπή σου σε θέμα στο μπλογκ μου ).
Το τι ειναι πορνεία δεν θέλω να μου το πούν οι Συνοδικοί Πατέρες.
Οι ίδιοι εχουν δείξει με τη συμπεριφορά τους οτι "πόρνη" δεν ειναι απαραίτητα όποια/ος πηδιέται αλλα και όποιος κάνει άλλα πράγματα.
Οπως εκείνοι.