14/6/08

ΘΕΜΑ ... ΘΕΜΟΥ

Διαβάζω ότι ο Mr. OLA κ. Θέμος Αναστασιάδης παραπέμπεται τελικά για κακούργημα.
Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να το δω πρωτοσέλιδο στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» αλλά πίστευα ότι τα κανάλια και οι άλλες εφημερίδες όλο και κάτι θα έγραφαν.
Άκρα του τάφου σιωπή όμως … απ’ όλους ... εκτός φυσικά από τη zougla.gr που το επιδεικνύει πρωτοσέλιδο 2-3 μέρες τώρα.

Το λόγο που ο Μάκης το κρατάει πρωτοσέλιδο το καταλαβαίνω ένεκα της γνωστής κόντρας μεταξύ Μάκη-Θέμου αλλά την σιωπή από όλους τους άλλους δεν την καταλαβαίνω.

Εσείς πήρατε χαμπάρι κάτι που μου ξέφυγε;

zougla.gr:Κόλαφος το κατηγορητήριο για τον Θεμιστοκλή

buzz it!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχω την εντύπωση, ότι παρ΄ ότι στριμωγμένος άσχημα ο Θέμος, είναι πιο συμπαθής και στον κόσμο και στους συναδέλφους του. Οπότε κρατάνε "χαμηλά" την είδηση της άσκησης δίωξής του.Και επειδή βέβαια δεν είναι κατα καλύτερα παιδιά, την ημέρα που θα απολογείται και θα παίζεται αν θα προφυλακιστεί ή όχι για τις κατηγορίες, θα είναι όλοι εκεί!!!

GrBase είπε...

@zanzibar
Λες ε;
Δεν ξέρω, αλλά μετά τη δήλωση του Θέμου ότι μπορεί να δικαιολογήσει 5,5 μύρια ευρώπουλα στη φορολογική του δήλωση, πίστευα ότι είχε ξυπνήσει ζήλια ακόμα και στη μάνα του. Δεν αναφέρομαι στον κόσμο φυσικά αλλά στους έτερους Καππαδόκες δημοσιογράφους οι οποίοι κάθε άλλο παρά συμπάθεια έδειξαν τις πρώτες μέρες. Υπήρχε και η ζήλια με την κυκλοφορία του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, βγήκανε φόρα παρτίδα και τα 5,5 μύρια, έδεσε το πράμα.
Στις τελευταίες δηλώσεις της πάντως η Τσέκου τον σ τ α υ ρ ώ ν ε ι κανονικά.
Θα δείξει σιγά σιγά μέχρι να φτάσουμε στη δίκη … είδομεν …