22/9/08

Ένα ... σακούλι καλοκαίρι ...

.... ή ΘΕΤΙΣ@Κάλαμος.gr

Θυμάστε τότε που βαφτίζαμε το … βερεσέ … φουσκωτό και τελικά το βγάλαμε ΘΕΤΙΣ;

Η ΘΕΤΙΣ λοιπόν πήγε βόλτα στο Κάλαμο, ένα νησάκι στο Ιόνιο. Αφού της βρήκαμε «κατάλυμα» για το βράδυ ετοιμάσαμε και το δικό μας «σπίτι» στο Ασπρογυάλι … ένα μικρό κολπάκι με άσπρο βότσαλο.

Χρησιμοποιώντας το Ασπρογυάλι σαν ορμητήριο γυρίσαμε μέρη … πολλά ... και διάφορα … κι ενδιαφέροντα. Χαρήκαμε το φεγγάρι μέσα στο απόλυτο σκοτάδι, ακούσαμε την ανάσα της θάλασσας μακριά από τους θορύβους του πολιτισμού.

Κι επειδή όλα τα παραμύθια έχουν κι ένα δράκο … ανακαλύψαμε ότι κάθε άλλο παρά Ροβινσόνες θα μπορούσαμε να θεωρηθούμε σ’ αυτήν την άκρη της Ελληνικής γης που διαλέξαμε γιατί την επομένη το μεσημέρι γίναμε … Μύκονος.
Δεν πτοηθήκαμε όμως, τα όμορφα ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ έτσι κι αλλιώς. Εμείς πήραμε το γουβαδάκι μας και πήγαμε σ’ άλλη παραλία.

ΘΕΤΙΣ@Μεγανήσι.gr

Νέες περιπέτειες για την 4άδα των Ροβινσόνων … την Αναστασία … το Κώστα … τη Θέτη και το GrBase. Σαν γνήσιοι πειρατές έπρεπε να έχουμε και μια σπηλιά για να φυλάμε το θησαυρό … ε !!! βρήκαμε τη μεγαλυτερότερη των σπηλαίων … …αλλά πλησιάζοντας μας έζωσαν τα φίδια ... Λέτε η σπηλιά κατοικείται από ιθαγενείς;


Για ιθαγενείς δεν ξέρω αλλά καμιά 200αριά τουρίστες τους είχε το παρθένο σπήλαιο που ανακαλύψαμε … εμείς οι πειρατές.



Πάλι δεν πτοήθηκε η αγία τετράς ...

Την πέσαμε για μπάνιο εντός του σπηλαίου ... πλάτς (που λέει κι ο tzonakos) από δώ ... πλούτς απο κεί ... μούσκεμα τα κάναμε ... και όταν βαρεθήκαμε το μπάνιο σε στεγασμένη πισίνα ... πήραμε το δρόμο για το "σπίτι" ....


Το ψυγείο γεμάτο με παγωμένες μπύρες .... οι Μυκονιάτες έλλειπαν .... το φεγγάρι έτοιμο να μας ανάψει το φως ... και ο γρύλος της γειτονιάς ετοίμαζε τη μουσική επένδυση του σκηνικού ... :-)


Αργότερα όταν κουράστηκε ο γρύλος να κάνει το dj ... ήρθε η ανάσα της θάλασσας να μας νανουρίσει ...


@hackaday .... το επόμενο σακουλάκι όταν αρχίσουν τα κρύα του χειμώνα ....

buzz it!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!! Είσαι τυχερός που κατάφερες να αποτοξινωθείς, στον όποιο βαθμό, από τον "πολιτισμό". Μακάρι να τα καταφέρω και 'γω μια μέρα. Πάνε χρόνια που έκανα τέτοιες αποδράσεις.

GrBase είπε...

Δεν υπάρχει λόγος να ... ζηλεύεις φίλε hackaday.
Στην επόμενη εξόρμηση ... είσαι καλεσμένος ... απλό είναι :-)

Ανώνυμος είπε...

Xμμμμμμ!!! μούμπλε, μούμπλε!!! Κάτι το Lost, κάτι την ανάγκη να νιώσω Ροβινσώνας... Άλλη μια φορά να το πεις και θα σου φορτωθώ. Κολητσίδας θα σου γίνω...

Ανώνυμος είπε...

Ayta einai..Egw apo thn mia goustarw aythn thn apotoksinwsh,alla apo thn allh thelw kai to ntavantouri mou.
Ginontai kai ta dyo oeo?

Koutsoubilla man