24/9/08

ΙΣΟΝΟΜΙΑ και πράσινα άλογα

Ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Κεφαλογιάννης, καταδικάστηκε με 12μηνη φυλάκιση με αναστολή γιατί πίεσε αστυνομικούς να την «χαρίσουν» σε έμπορο ναρκωτικών.
(Πηγή είδησης Zougla)

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΙΛΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ή μας δουλεύει;

Για να δούμε την Ι Σ Ο Ν Ο Μ Ι Α που εφαρμόζεται σ’ αυτή τη χώρα.

Νεαρός στα 20 του συνελήφθη με χασίς και ναρκωτικά χάπια και καταδικάστηκε σε 15ετή φυλάκιση για χρήση και εμπορία ναρκωτικών. Μέσα στη φυλακή απεξαρτήθηκε και παράλληλα άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα με αποτέλεσμα να περάσει στα ΤΕΙ, αλλά το σωφρονιστικό σύστημα της χώρας μας του κόβει τα φτερά και δεν του επιτρέπει να φοιτήσει.
(Πηγή είδησης Εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ)

15 χρόνια στο τυχαίο νεαρό που βρέθηκε ένοχος για χρήση και εμπορία και
12 μήνες με αναστολή στο σύμβουλο του Πρωθυπουργού που βρέθηκε ένοχος ότι προστάτευε κάποιον άλλον έμπορο.

ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΑΥΤΟ;

Στο νεαρό δεν αναγνωρίστηκε ούτε ο έντιμος πρότερος βίος ούτε η στροφή που έκανε στις φυλακές και απεξαρτήθηκε και αποφάσισε να σπουδάσει .....
στον κ. Κεφαλογιάννη τι αναγνωρίστηκε; Ότι σαν σύμβουλος του πρωθυπουργού κάλυπτε έμπορο ναρκωτικών που θα έφερνε ψήφους στο κόμμα της ΝΔ; Αυτό είναι το σεμνά και ταπεινά;

Αρχίδια ισονομία έχουμε.

buzz it!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Re sy koouts (egw etsi tha se lew grbase kse-grbase) mazi sou..Alla giati exeis skalwsei ston kefalogiannh?
Yparxoun tosa papadopaidia ekei eksw pou perimenoun na asxolhthei kapoios mazi tous ta kahmena:)

Koutsoubilla-man

GrBase είπε...

@Koutsoubilla-man

Σκάλωσα με τον Κεφαλογιάννη γιατί … είναι κοντά 50 χρόνια βουλευτής … πρώην υπουργός …. τέως σύμβουλος του Πρωθυπουργού και αυτός ο άνθρωπος πίεζε αστυνομικούς που ήθελαν να κάνουν τη δουλειά τους σωστά να παρανομήσουν για χάρη ενός έμπορου ναρκωτικών επειδή του έφερνε 50 ψήφους.

Έχεις αναλογιστεί πόσα προβλήματα αντιμετωπίζουμε σαν χώρα και σαν λαός επειδή κάποια καθίκια φέρνουν ψήφους σε κάποια άλλα καθίκια που βρίσκονται στη Βουλή των Ελλήνων;

Θα σου θυμίσω ότι ΒΟΥΛΗ σημαίνει ΘΕΛΗΣΗ … και ο κάθε ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ είναι στη ΒΟΥΛΗ για να προασπίζεται τη ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ όχι τη θέληση του κάθε εμπόρου ή κάθε μεγαλοεπιχειρηματία.

Κατά τη γνώμη μου ο Κεφαλογιάννης έπρεπε να τιμωρηθεί παραδειγματικά και να ατιμαστεί γιατί πρόδωσε τον Ελληνικό λαό που τον ψήφισε …. πρόδωσε τους θεσμούς …. πρόδωσε τη χώρα του.