26/9/08

ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ !!!!

Μέγα θέμα για μια ακόμα φορά στα κανάλια ... Αιματοβαμμένοι τίτλοι και παπαρολογία δίχως έλεος ... Αναφέρομαι στο δάσκαλο μουσικής που σκότωσε τη σύζυγό του.
Από τότε του ο Κάιν δολοφόνησε τον αδερφό του και πολλά χρόνια αργότερα το ανθρώπινο είδος έχει δώσει ρεσιτάλ για τρόπους, αιτίες και αφορμές να καθαρίσεις τον συνάνθρωπό σου. Οι ευνομούμενες πολιτείες έστησαν ολόκληρη βιομηχανία πίσω από αυτή την «ατέλεια» της ράτσας που αντιπροσωπεύουν όλοι οι αναγνώστες του παρόντος post. Αστυνομίες, δικαστές, δικηγόρους, φύλακες και φυλακές, καθηγητές εγκληματολογίας, εγκληματολόγους ….. να υποθέσω ότι οι νεκροθάφτες θα χρειάζονταν έτσι κι αλλιώς.

Επειδή λοιπόν το θέμα δεν θα πούλαγε γιατί ...
... ούτε 300 μαχαιριές έπεσαν ...
... ούτε βιασμός ανηλίκου παίζει ( των ενηλίκων τους συνηθίσαμε) ...
βρήκαν τα ΜΜΕ κάτι για να τσιμπήσουμε και αυτό ήταν Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ επειδή ο φονιάς είναι δάσκαλος.
Επί τη ευκαιρία να θυμίσω ότι σκότωσε τη γυναίκα του και όχι τους μαθητές του.

Λόγω του ότι είμαι κι εγώ πατέρας και ανησυχώ για το παρόν αλλά και το μέλλον του παιδιού μου αναρωτιέμαι και λέω …

Ο κ. Αρκάδιος Μανουσάκης που καταδικάστηκε μαζί με τον κ. Κεφαλογιάννη δεν είχε σχέση με την εκπαίδευση; Να θυμίσω ότι ήταν περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Κρήτης. Τα κανάλια γιατί δεν ανησύχησαν και να κάνουν θέμα το ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση των παιδιών μας;

Ο κ. Ζαχόπουλος που έκανε το batman πέρυσι μήπως ήταν φιλόλογος; Μήπως έκανε μαθήματα σε παιδιά στη Θεσσαλονίκη; Γιατί τα κανάλια δεν ανησύχησαν και πάλι για την ασφάλεια των παιδιών μας;

Προτείνω να αφήσουμε ήσυχο τον ανθρωπάκο που υπέκυψε στην «ατέλεια» που λέγαμε παραπάνω και να μην τον κάνουμε αποδιοπομπαίο τράγο για τα κακώς κείμενα στην εκπαίδευση, γιατί κύριοι των ΜΜΕ το να πλάθουμε θέματα και θεάματα για την τηλεθέαση τρώγοντας τις σάρκες όσων είναι ατελείς δεν προάγει εμάς προς την τελειότητα.
Αφήστε που ενοχλεί και τους σκεπτόμενους πολίτες αυτής της έρμης χώρας, για να μην αναφερθώ το πόσο πληγώνει και καταρρακώνει τους συγγενείς και φίλους θυμάτων και θυτών.

Θα αναφέρω λοιπόν κι εγώ ο κοινός και θνητός πολίτης αυτής της χώρας ότι ανησυχώ για το παιδί μου πολύ περισσότερο για όσα ακούει στις ειδήσεις, διαβάζει στις εφημερίδες και βλέπει στην τηλεόραση παρά για το αν ο καθηγητής του είναι ψυχάκιας.

buzz it!

5 σχόλια:

tzonakos είπε...

Η περιστασιακή παράσταση απο τηλεόρασης των εμβρόντητων παρουσιαστών για ενα έγκλημα θυμίζει το λιγότερο μεσαίωνα.
Οπου η "κακιά" μάγισσα καιγόταν στην πυρά και οι "καλοί" άναβαν την φωτιά να την κάψουν.
Και συνήθως δεν ηταν κι ένοχη, ή δεν ηταν η μόνη κακιά.
Και συνήθως τους λόγους που τιμωρήθηκε τους ανακοίνωναν κάποιοι "καλοί". Που δεν ηταν καλοί αλλα απο θέση έπιαναν τους άλλους κακούς.
Και πάντα έφταιγε η μαγεία και πάντα ενας ηταν κακός.
Ποτέ δεν έψαξαν στην αλήθεια επειδή δεν θα υπήρχαν ως διώκτες του κακού !
Για να μην ξεφεύγω απο το θέμα, να πω οτι ειναι εξαιρετικό το κείμενό σου και συμφωνώ απόλυτα.
Να σαι καλά.

GrBase είπε...

@tzonakos
Είναι αλήθεια ότι αγαπημένο σπορ των ΜΜΕ (σε παγκόσμια κλίμακα δεν είναι Ελληνικό φαινόμενο) είναι το «ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ» καθώς επίσης από καταβολής κόσμου αγαπημένο παιχνίδι των τηλεθεατών είναι η ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΜΥΓΑ.
Τα ΜΜΕ λένε ότι μαλακία τους …συμφέρει και ο κόσμος καταλαβαίνει μια άλλη μαλακία που συμφέρει εκείνον.

Μόνο οι πολιτικοί μας είναι ικανοί να λένε όλες τις μαλακίες μαζί, χωρίς ντροπή και εμείς να μην καταλαβαίνουμε τίποτα γιατί έχουν βουλευτική ασυλία.
Κάτι σαν το ακαταλόγιστο ένα πράμα …. δεν τους πάμε δικαστικά γιατί είναι για το άσυλο …. δεν εξηγείται αλλιώς ….

Για παράδειγμα …… γίνονται εκλογές …. την εξουσία παίρνει μόνο ένα κόμμα και .. ο λαός είναι σε κώμα γιατί την επομένη όλοι πανηγυρίζουν ότι είναι νικητές …

Άλλο παράδειγμα … η μισή Ελλάδα ζει με 600 ευρώ το μήνα και ο Αλογοσκούφης φωνάζει ότι για να πατάξει τη φοροδιαφυγή θα φορολογήσει το μισθωτό που είναι μετρημένα όσα παίρνει …. σου λέει η Αλογοσκουφο-Σουπιά η μελανοφόρος… δεν μπορεί όλο και μια δεύτερη δουλίτσα θα κάνει να τα βγάλει πέρα …. ζει άνθρωπος με 600 ευρώ;

Στο μεταξύ τα ΜΜΕ λένε για 2 λεπτά την αγανάκτηση του κόσμου για τους νέους φόρους και άλλα 58 λεπτά ασχολούνται με το φόρεμα της Μελέτη που τα έχωσε στη Μενεγάκη και στην καλύτερη για την τιμή της ντομάτας στις λαϊκές.

Και το καλύτερο … και οι πολιτικοί αλλά και τα ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι εκτελούν λειτούργημα ….
Ρε σεις ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ έχουν στήσει στα 6 μέτρα και ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ καθημερινά και με πάθος …λες κι είναι στο ΛουναΠάρκ και κάνουν σκοποβολή …. εμείς βέβαια δεν πρέπει να ξεχάσουμε να τους πάμε το βραβείο …
….ΤΟ ΠΟΥΛΟ … όξω αλήτες

ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! τα 'χωσα κι ηρέμησα λιγάκι ο φορολογούμενος ....

Ανώνυμος είπε...

DWSE KOOUTS:P

Egw pantws gia to thema ths eksarthshs pou exoun dhmiourghsei ta MME ston polith kai thn katey8ynomenh epibolh ths adynamias ths skepshs tou-
kathws kai ths strofhs ths prosoxhs tou se lathos themata pou voleyoun kapoious na fainontai tha sas pw ena anekdoto..


syzhthsh metaxy enos komounisth pappou kai tou eggonou tou
papous: paidi mou na diavazeis mono rizospasth giati mono ekei mesa legontai alh8eies. to systhma parapaeei.einai ola psemata.oloi psemata sas lene akoma kai sto sxoleio!!!
eggonos:pappou na se rwthsw kati?petane oi elefantes?
pappous:ti vlakeies einai aytes pou les paidi mou?poios stis eipe?aytoi oi hli8ioi sto sxoleio?allh doueia den exoun akous ekei...
eggonos : ma pes mou vre pappou...petane oi elefantes?
pappous: ti xazomares einai aytes? 8eleis na me pe8aneis gero an8rwpo? pou tis diavases aytes tis ili8iothtes?
eggonos: sto rizospasth
pappous : ....ε....mh fantasteis agori mou...5-10 metra to poly na shkw8oun!!!

ante geia :P
Koutsoubillaman

tzonakos είπε...

Το φχαριστήθηκα το σχόλιό σου Grbase και του Κουτσουμπίλλαμαν αν και δυσκολεύτηκα με τα γκρίκλις.
Λοιπόν η ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΜΥΓΑ και το ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛΟΪ ειναι τα αγαπημένα σπορ της εποχής.
Η ευκολία να πατάς κουμπάκι να αλλάζεις κανάλι δινει την ψευδαίσθηση οτι ετσι απλά μπορείς να αποφασίζεις τι θα πιστέψεις απο αυτα που με περισσό πάθος σερβίρουν.
Δεν ειναι ετσι τα πράγματα όμως, γιατι βγαίνοντας στο δρόμο με τα αμάξια αντι να δούμε λογικούς και φρέσκους ανθρώπους, βλέπουμε ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΣ που ψάχνουν ενα κουμάκι να λύσουν κάθε θέμα.
Κι όμως οταν βιώνει κανεις καταστάσεις που δεν έχουν κουμπάκι, συνειδητοποιεί οτι κάτι δεν πάει καλά. Στον ίδιο.
Και του φταίνε οι άλλοι και τότε το βρίσκει τοπ κουμπάκι !!!
Την κόρνα !!!
Μπίιιιιπ αντε ρεεε ...!!!
Και ξεθύμανε ο παπάρας, έκαμε το καθήκον του.
Δεν είμαστε σοβαροί.

Cookie είπε...

Θυμαμαι παντως σε ενα ψυχιατρειο που ημουν, νοσιλευοταν και μια κοπελα που ειχε καποιο ειδος σχιζοφρενειας. Οταν οι υπολοιποι ασθενεις μαθανε πως δουλευε σε νυπιαγωγιο το σχολιο τους ηταν "Δες ποιος δουλευει με τα παιδια".

Απο τι να τα πρωτοφυλαξεις τα παιδια; Απο την τηλεοραση; Απο τους ανθρωπους εξω; Απο την κοινωνια μας; Που ελεγε και η γιαγια μου "να σας φυλαει η Παναγια" διοτι φαινεται πως τιποτ' αλλο δεν μπορει να τα σωσει!

Ενδιαφερον μπλογκ! Καλησπερα!

ΥΓ. Σχολιο για το προηγουμενο ποστ: [μη χειροτερα!!!!]