9/12/08

Του μπάτσου το πιστόλι είναι μαγικό ....

«Του μπάτσου το πιστόλι,
είναι μαγικό
ρίχνει στον αέρα,
βαράει στο ψαχνό»
Αυτό φώναζαν οι πιτσιρικάδες , διαμαρτυρόμενοι για τη δολοφονία του μικρού Αλέξη.



Κάποιοι άλλοι έβγαλαν τα ρούχα τους και ξάπλωσαν στα σκαλιά της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών.
Έμειναν ακίνητοι όπως ο Αλέξης μετά την συνάντησή του με την έννομη τάξη.


Σε όλη την Ελλάδα έχουμε επεισόδια που δείχνουν την αγανάκτηση του κόσμου. Καταδικάζω κι εγώ τους βανδαλισμούς αλλά δεν θα τους σχολιάσω.

Θέλω όμως να σχολιάσω … τους λόγους που πιστεύω ότι μας οδήγησαν εδώ. Βλέπετε καταλήξαμε, η γενιά του Πολυτεχνείου να οδηγεί με τα καμώματά της τους νέους σε «έκτροπα» όπως σε «έκτροπα» είχε οδηγήσει η χούντα των συνταγματαρχών τη γενιά που διοικεί σήμερα.

Η αλαζονεία της εξουσίας σπρώχνει τον κόσμο να αντιδράσει. Μπορεί σαν λαός να ξεχνάμε εύκολα αλλά όλα τα πράγματα έχουν όριο … η υπομονή μας για παράδειγμα …
ε !!! …εξαντλήθηκε κι αυτή.

Πριν 25 χρόνια κάποιος άλλος ένοπλος και ένστολος είχε δολοφονήσει έναν άλλο 15χρονο. Αυτός ο ένστολος λοιπόν κατάφερε εκμεταλλευόμενος την ΔΙΚΗ ΜΑΣ ανοχή να κυρηχτεί αθώος τελικά. 2,5 χρόνια μετά την πράξη του το εφετείο τον έκρινε αθώο.

ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ !!!!!!

Πρόσφατα οι αστυνομικοί στην υπόθεση «της ζαρντινιέρας» τιμωρήθηκαν με γελοίες ποινές παρότι σακάτεψαν στο ξύλο ένα φοιτητή.

ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ!!!!

Πριν 3 μέρες μας προέκυψε κι άλλος ένστολος πιστολέρο.
Δεν το περιμέναμε; Μας ήρθε ξαφνικό; Αφού το αυγό το κλωσάγαμε όλοι μας.

Ο Παυλόπουλος διαβεβαίωνε χτες βράδυ τους πολίτες να μην ανησυχούν γιατί ο κρατικός μηχανισμός «είναι εδώ». Αυτός ο κρατικός μηχανισμός που 2 χρόνια τώρα κοροϊδεύει τους πυρόπληκτους, έρχεται ο Παυλόπουλος να μας πει ότι «είναι εδώ».

Του διαφεύγει ότι ο μικρός Αλέξης από ένα χαμογελαστό παιδί έγινε το τραγικό θύμα μετά την επαφή του με τον κρατικό μηχανισμό.

Ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Βουλευτής Δράμας, Μαργαρίτης Τζίμας δήλωσε: "Ας μην παραβλέπουμε το γεγονός πως ο συγκεκριμένος ειδικός φρουρός διορίστηκε το 1999, επί ΠΑΣΟΚ δηλαδή, και εκπαιδεύτηκε επί ΠΑΣΟΚ. Και ήρθαμε εμείς το 2004 και τους βρήκαμε αυτούς."


Αν δεν είναι αλαζονεία αυτό τι είναι;

Το μόνο που μένει είναι να έρθει και το πόρισμα της βαλλιστικής και να λέει ότι η σφαίρα χτύπησε τον Αλέξη μετά από εξοστρακισμό …..

....ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ
ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ …
όπως γίνεται χρόνια τώρα …….

buzz it!

7 σχόλια:

ΑτάΚτΩς είπε...

Οι βανδαλισμοί είναι το αποτέλεσμα. Η αιτία είναι η δολοφονία ενός παιδιού 15 χρονών. Προσωπικά χέστηκα για τις περιουσίες τους. Τις έχουν ασφαλίσει οι περισσότεροι άλλωστε και θα τα πάρουν και με το παραπάνω. Το κλου της χθεσινής βραδιάς το κάψιμο του χρισ. δέντρου στην Αθήνα.

marianaonice είπε...

Σωστά!
Όταν ανεχόμαστε την αδικία που γίνεται στο συμπολίτη μας τότε η αδικία αυτή απλώνεται και κάποια μέρα χτυπάει την πόρτα μας!
Αδιαφορήσαμε όπως το λες!
Και είναι μεγαλύτερο αμάρτημα από τις πράξεις των κακών η αδιαφορία των "καλών" στις κακουργίες των κακών!
Αυτό λέω κι εγώ!
Θα αποδοθούν ευθύνες και δεν θα δείξουν λέει ο πρωθυπουργός καμιά επιείκεια!!
Με τη δικαιοσύνη δεμένη στο άρμα του Σανιδά μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι!
Μας το απέδειξαν άλλωστε πολλές φορές!!

tzonakos είπε...

Κρατιέμαι για να μην βρίσω γιατι θα βγω πολύ κακός με την όλη αλαζονεία όλων των κρατούντων που βγαίνουν και λένε μαλακίες όπως ο ...( ποιός ; ) ο Μαργαριτάρης Τζίμας !
Ακου προσλήφθηκε επι ΠΑΣΟΚ !!!!!!!
Δηλαδη αυτο εχει σημασία ρε ...*μπιιιπ* Τζίμα - Τζίνι ή ρε *μπιιιπ* οτι εγω σαν πολίτης βλπεπω απέναντί μου ενα ΚΡΑΤΟΣ με λειτουργούς και με όργανα και όχι χρώματα και κόμματα !
Αυτα πρέπει να λειτουργούν υπέρ μου και γι αυτο τα πληρώνω, άσχετα απο το ποιός ειναι 'πάνω'.

Ηλίθιε ! Ούφφφφ, αντε έβρισα κι εγω λιγάκι. Δεν παλεύεται η βλακία ρε παιδιά, δεν παλεύεται....

GrBase είπε...

@ΑτάΚτΩς
Οι Βανδαλισμοί είναι σίγουρα το αποτέλεσμα.
Η δολοφονία του 15χρονου ίσως να είναι η αφορμή και η αιτία του ξεσηκωμού να είναι κάτι βαθύτερο αλλά δεν υπάρχει λόγος να διαφωνήσω … ΝΑΙ το θεωρώ πολύ σοβαρό όταν ένας αστυνομικός πυροβολεί ένα παιδί και σαν ΑΙΤΙΑ μου φτάνει.

Σε βρίσκω σκληρό με του καταστηματάρχες … το μαγαζί του καθενός δεν είναι απλά «περιουσία», είναι «εργασία» … καταστρέφοντάς το δεν του επιτρέπεις να εργαστεί για ένα χρονικό διάστημα ….του στερείς το μεροκάματο και ειδικά σε περίοδο γιορτών. Δεν μπορώ να καταλάβω τη σιγουριά σου ότι οι περισσότεροι είναι ασφαλισμένοι και πολύ περισσότερο ότι θα τα πάρουν και με το παραπάνω.

Αυτό τώρα με το Χριστουγεννιάτικο δένδρο με ξάφνιασε … τι εννοείς;

GrBase είπε...

@marianaonice
Μαριάννα μου σίγουρα η δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή … κρυφοκοιτάει …και σ’ άλλους είναι σκανδαλωδώς επιεικής ενώ αλλού είναι απάνθρωπα σκληρή.
Παίζουν ρόλο πολλοί συντελεστές … αλλά ο κυριότερος συντελεστής είναι η ανθρώπινη και ατελής πλευρά των δικαστικών λειτουργών …δυστυχώς.
Αποφεύγω να προδικάσω … περιμένω και θα δούμε αν ……οι παπαριές του Κούγια στα κανάλια ……. και του κατηγορούμενου στο απολογητικό του υπόμνημα … θα κριθούν όπως πρέπει από τους αρμόδιους για την απονομή δικαιοσύνης.

GrBase είπε...

@tzonakos
Η ηλιθιότητα είναι αήττητη φίλε μου .. χτες στην εκπομπή του Ευαγγελάτου ο Αργύρης Ντινόπουλος είπε στην Φώφη Γεννηματά … « … το 85 ΕΣΕΙΣ σκοτώσατε το Καλτεζά …..»

Χρειάζονται σχόλια;

Ανώνυμος είπε...

k an h vallistikh vgalei pipes,tote fysika ftaiei to pasok giati tote ftiaxthkan ta ergasthria ths astynomias:D

Koutsoubillaman