11/12/08

Περί ...ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ

Πολλά ειπώθηκαν για τους κουκουλοφόρους τις τελευταίες μέρες. Άλλοι τους αποκαλούν αντιεξουσιαστές άλλοι αναρχικούς …άλλοι οργισμένους μαθητές και όλοι μαζί τους χρεώνουν τις καταστροφές.
ΝΑΙ με θύμωσαν κι εμένα οι κουκουλοφόροι … καταστρέψανε περιουσίες πολιτών … περιουσία του δημοσίου … κάψανε τα πάντα στο περασμά τους .... ΑΛΗΤΕΣ κουκουλοφόροι.

Κοιτάξτε τη φωτογραφία ….
τι βλέπετε;

Εγώ βλέπω κουκουλοφόρους κι ένα ξεσκούφωτο με ένα άσπρο παλούκι στα χέρια μαζί με αστυνομικούς .... Λέτε να ετοιμάζονται για να χτυπηθούν;

Για κοιτάξτε κι εδώ ..... στην επόμενη φωτογραφία ....
Είναι οι ίδιοι τύποι και σίγουρα δεν πρόκειται να χτυπηθούν ... μάλλον τα λένε ... σαν ...συνάδελφοι ... φτιάχνουν πλάνο αντιμετώπισης της κρίσης ....

Κι εδώ στην επόμενη φωτογραφία βλέπουμε ότι το πλάνο που φτιάξανε ... αποδίδει ....
... οι κουκουλοφόροι κάνουν και συλλήψεις .....

Λέτε τελικά τα ΜΑΤ να μην επενέβησαν στις καταστροφές για να μην συλλάβουν ...συναδέλφους;

Για πέστε μου τώρα ... στη παρακάτω φωτογραφία οι αλήτες που καταστρέφουν το περίπτερο από το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ .....
.... τι είδους κουκουλοφόροι είναι; .... και γιατί είναι ντυμένοι σαν τους αδερφούς Κατσάμπα; ... ίδια ρουχα ...ίδια κράνη .... λέτε να τους τα παρέχει η ίδια υπηρεσία;

Κάποιοι ΔΕΝ μας τα λένε καλά ..... ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!!!!!!!

Διαβάστε και το άρθρο απο την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ .... και βγάλτε τα συμεράσματά σας ....
Νέα ενημέρωση 23:18
Η συνεργασία που περιγράφουν οι παραπάνω φωτογραφίες και σε video .....



buzz it!

6 σχόλια:

ΑτάΚτΩς είπε...

Θα ήθελα να δώσω μια εξήγηση φίλε μου και να πω ότι:
1. Οτιδήποτε γίνεται μετά την αναίτια δολοφονία ενός παιδιού είναι απόλυτα δικαιολογημένο από την πλευρά μου.
2. Επειδή ηλικιακά είμαστε πολύ κοντά, έχουμε ζήσει και θυμόμαστε πάνω κάτω τα ίδια πράγματα θα σου υπενθυμίσω ότι οι προβοκάτορες ζουν ανάμεσά μας.
3. Όσον αφορά τις καταστροφές διαχωρίζω το μεγάλο κατάστημα και την τράπεζα από το περιπτεράκι και το συνοικιακό μαγαζάκι. Όταν λέω, ε και τι έγινε έτσι κι αλλιώς θα τα πάρουν από τι ασφαλιστικές, τους πρώτους εννοώ. Για τους μικρομαγαζάτορες ούτε λόγος έχεις απόλυτο δίκιο κι εσύ κι εκείνοι.
4. Πολύ καλή η ανάρτηση και οι φωτό για τους κουκουλοφόρους.
5. Όσο για το δέντρο κάνε το κόπο και δες στο blog μου την τελευταία ανάρτηση. Θα καταλάβεις.
Κάτι άλλο τώρα. Δύο με τρείς φορές το χρόνο και για ένα μήνα περίπου είμαι κάτοικος Πύλου λόγω δουλειάς. Μένω πότε στο Νιόκαστρο (φιλοξενούμενος) και πότε στη Γιάλοβα. Θα σου πω μια ιστορία πού την έζησα στην τελευταία επίσκεψη, το καλοκαίρι. Ένα πρωί κατά τις 8, άφησα το αυτοκίνητό μου στην πλατεία από την μεριά της παραλίας. Πήγα να πάρω τυρόπιτες και καφέ για να πάω στη δουλειά. Δεν έκανα πάνω από πέντε λεπτά, γυρίζοντας βρήκα την κλήση για παράνομο παρκάρισμα. Μα την αλήθεια δεν θα με ένοιαζε καθόλου αλλά από τα 15 με 20 αυτοκίνητα μόνο το δικό μου και άλλα 2 είχαν κλήση. Και αυτό έγινε φίλε μου γιατί τα νούμερα δεν ήταν του νομού Μεσσηνίας. Εκτός από αυτές τις συμπεριφορές (δεν αντιλέγω ότι τα ίδια γίνονται κι εδώ στη Θήβα), ο τόπος σου είναι πανέμορφος και τα πανηγύρια επίσης .

GrBase είπε...

@ΑτάΚτΩς
Να απαντήσω κι εγώ στα θέματα που βάζεις ….
1) Δεν μπορώ να δικαιολογήσω τη ΒΙΑ σε καμία μορφή της. Δικαιολογώ την αγανάκτηση που μπορεί να καταλήξει σε βία αλλά μέχρις ενός ορίου και με βέλτιστο πάντα την αποφυγή της βίαιης συμπεριφοράς.
2) Συμφωνώ χωρίς άλλα σχόλια ….
3) Δεν μπορώ να βάλω τον εαυτό μου στη θέση του κριτή …ποιο μαγαζί είναι μεγάλο και ποιο μικρό …αλλά για να γίνω ποιο σαφής … δεν θα σκάσω για τις ζημιές που έγιναν στις τράπεζες αλλά δεν μπορώ και να πω ότι ΚΑΛΑ τους κάνανε.
Για να καεί μια τράπεζα κάποιος πρέπει να βάλει φωτιά …. αυτός λοιπόν που βάζει τη φωτιά ποτέ δεν ξέρει που θα καταλήξει το θέμα …μπορεί κάποιος να τραυματιστεί ή και κάποιος να χάσει τη ζωή του (για παράδειγμα 3 άτομα που εγκλωβίστηκαν σε φλεγόμενη τράπεζα στα πρόσφατα γεγονότα) … ρίχνουμε το επίπεδό μας σαν άνθρωποι όταν προβαίνουμε σε βανδαλισμούς και δεν μπορώ να το επικροτήσω …
4) στην ανάρτηση μου έχω αμφιβολίες ότι η 3η φωτογραφία με τη σύλληψη είναι από τα πρόσφατα γεγονότα … κάτω δεξιά γράφει κάτι που με βάζει σε υποψίες ..την αφήνω όμως γιατί υπάρχουν μαρτυρίες ότι κουκουλοφόροι προέβησαν σε συλλήψεις.
5) το είδα το δένδρο και …συμφωνώ …

Όσον αφορά την Πύλο τώρα … την ίδια ακριβώς εμπειρία είχα κι εγώ όταν πρωτοήρθα στην Πύλο πριν 10 χρόνια με αυτοκίνητο με Αχαϊκές πινακίδες … είναι κοινό φαινόμενο επιλεκτικής επιβολής της τάξης που μας κατατρέχει σαν Έλληνες.

Όταν ξαναέρθεις προς τα εδώ …ρίξε μήνυμα …θα χαρώ να τα πούμε από κοντά :-)

tzonakos είπε...

Πόσο στημένη ιστορία ηταν αυτη ρε παιδιά ;
Μα ΠΟΣΟ στημένη ;

marianaonice είπε...

Στημένα όλα!!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα φίλτατε. Για άλλη μια φορά αποδυκνείεται σε τι μπουρ... ζούμε. Δε μπορείς να εμπιστευτείς κανένα. Μια εξορία και στους 300 με τα τσιράκια τους είναι η πλέον επιεικέστατη τιμωρία τους.

GrBase είπε...

@hackaday
Η εξορία για πολιτικά πρόσωπα στην αρχαία Αθήνα λεγόταν ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ ... και κανείς δεν το θεωρούσε "παρεξήγηση" ..... θα μου πεις ..έλειπε κι ο Κούγιας τότε ....