16/1/08

Μηδενική ανοχή ...

Το πόρισμα στην ημερίδα της μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΛΛΑΣ» είναι ότι στην Ελλάδα το συνολικό «μαύρο χρήμα», που αναγκάστηκε να δώσει ένας στους πέντε Έλληνες πολίτες το 2007 σε δημόσιες υπηρεσίες -αλλά και στον ιδιωτικό τομέα- για μικρά και μεγάλα «ρουσφέτια» ανέρχεται σε 613 εκατ. ευρώ!

Ο Πρωθυπουργός της χώρας προφανώς δεν κατάλαβε ότι το 613 αφορούσε ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ και κλείνοντας την ομιλία του δήλωσε:
Η θέση μας είναι ξεκάθαρη:
Νομιμότητα παντού.
Χρηστή διοίκηση παντού. Διαφάνεια παντού.


Ας τα πάρουμε ένα ένα.

Ψάχνοντας στην Ελληνική έκδοση της wikipedia διαβάζω για την σύζυγο του Πρωθυπουργού ότι «Είναι απόφοιτος του τμήματος Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ (1988) και κάτοχος διδακτορικού τίτλου του Τμήματος ιατρικής του ίδιου πανεπιστημίου (2002), και κάτοχος πτυχίου του Τμήματος ιατρικής του ίδιου πανεπιστημίου (2004)» και ανατρίχιασα όταν συνειδητοποίησα ότι έγινε «διδάκτωρ της ιατρικής» το 2002 και αποφοίτησε από την ιατρική το 2004.

Ε !!! τόση «νομιμότητα» δεν την άντεξα …..

Άκουσα χτες στην εκπομπή ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ότι η πρώτη υπογραφή του Ζαχόπουλου για χρηματοδότηση αφορούσε το “Tufts University The Fletcher School” το πανεπιστήμιο που σπούδασε η Νατάσα. Σκέφτηκε ο Ζαχόπουλος δηλαδή …..έβγαλε πρωθυπουργό αυτό το Πανεπιστήμιο έκανε και τη σύζυγό του γιατρό να μην του στείλουμε κάτι τις;
Χρηματοδοτούμε και αμερικάνικα πανεπιστήμια; Για ποιο λόγο;

Ε !!! τόση «διαφάνεια» δεν την άντεξα …..

Όσο για την «Χρηστή διοίκηση» να πάει να τα πει στους 21.852 Έλληνες που μπήκανε στην διαδικασία να κάνουν τα χαρτιά τους και να λάβουν μέρος στην φιέστα των 148 θέσεων που ήταν ήδη κατειλημμένες από γαλάζια παιδιά .
Εκτός κι αν με τον όρο «Χρηστή διοίκηση» εννοούσε ότι έβαλε το Χρίστο να διοικήσει.


Εδώ να επισημάνω και το ήθος όλων των γαλάζιων βουλευτών που βγαίνουν στα κανάλια και λένε μαλακίες όπως ….. τον ακυρώσαμε τον διαγωνισμό, είδατε τι τίμιοι ήμαστε; …. η κυβέρνηση όταν βρει σκάνδαλο το καταγγέλλει, δεν το συγκαλύπτει… και κανένας δεν είχε το θάρρος να ζητήσει συγνώμη από τους 21.852 Έλληνες που κορόιδεψε το σύστημά τους.


Θα συμφωνήσω με τον Πρωθυπουργό, ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ σε κυβερνήσεις σαν την παρούσα….. ναι ντε ..αυτή του Κωστάκη…. του καταλληλότερου …. αυτού που προσωπικά επέλεξε το Ζαχόπουλο για ΓΓ του ΥΠΠΟ….αυτουνού τέλος πάντων που κυκλοφόρησε το σλόγκαν περί μηδενικής ανοχής

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: