23/10/08

Ο γιος του Ταχυδρόμου

Με συγκίνησε τελικά αυτό το παιδί. Παρακολούθησα την ομιλία του στη Βουλή και δάκρυσα. Μ’ έπνιξε το παράπονο … είναι δυνατόν να τον κυνηγάνε τόσο πολύ … να τον κακολογούν συνέχεια … να λασπολογούν εναντίον του «κολλητού» του Εφραίμ;

Παρακολουθήστε την ομιλία του για να συγκινηθήτε κι εσείς

Πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι θυμήθηκε ότι υπάρχουν και ταχυδρόμοι σ’ αυτή τη χώρα. ΑΑΑ!!! Είναι στα υπέρ του …. δεν το συζητώ ….

Ξεκινώντας την ομιλία του ισχυρίζεται ότι η πρόταση για την εξεταστική επιτροπή αποδεικνύει ότι η ΝΔ «γνησίως» ενδιαφέρεται για την διαφάνεια και η αλήθεια.
Σ’ αυτό το σημείο είπα να αλλάξω κανάλι …. αλλά μετά το ξανασκέφτηκα … λες να πει και κανένα καινούργιο με τον Τοτό σκέφτηκα … και συνέχισα την παρακολούθηση.

Μετά από ένα πεντάλεπτο στο οποίο τα χώνει στο ΠΑΣΟΚ γενικώς αορίστως χωρίς να αναφέρεται σε κάτι συγκεκριμένο λέει το θεϊκό ότι το ΠΑΣΟΚ τον κατηγορεί χωρίς στοιχεία … μάλιστα …

Μετά όμως έσκασε το καινούργιο με τον Τοτό … λέει ο Ρουσόπουλος λοιπόν ότι …
«ουδέποτε μέχρι σήμερα, από το 1847 που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά νόμος ευθύνης υπουργών, υπήρξε αίτημα παραπομπής υπουργού με μοναδικό στοιχείο την περιρρέουσα ατμόσφαιρα» …. σ’ αυτό το σημείο μου βγήκε η μπύρα απ’ τη μύτη …
Ρε συ Ρουσόπουλε μην τα πετάς έτσι ξαφνικά τα αστεία …θα μας πνίξεις ρε παιδί μου ….
Έχει γίνει της πουτάνας με τις «πνευματικές σχέσεις» του Ρουσόπουλου με τον Εφραίμ … υπάρχει σκάνδαλο καραμπινάτο με το Βατοπέδι … κι αυτό λέγεται «περιρρέουσα ατμόσφαιρα» … μάλιστα … καλό ανέκδοτο.

Αναφέρθηκε και στους «θεσμούς» που όπως λέει με τις τακτικές του ΠΑΣΟΚ άγονται και φέρονται από φήμες και συκοφαντίες.
Μάλιστα κύριοι … ο Ρουσόπουλος το έχει βάλει σκοπό να φάει το ψωμί του Λάκη … γιατί έτσι όπως το πάει … τι να σατιρίσει ο Λάκης δηλαδή;
Για να καταλάβω τώρα … όταν υπουργοί της ΝΔ υπογράφουν και αποδέχονται να ανταλλάξουν το νερό της λίμνης με οικόπεδα του δημοσίου … προς όφελος του πνευματικού πατέρα του Ρουσόπουλου δεν προσβάλλονται οι θεσμοί; Ο γιος του ταχυδρόμου δεν πήγε κανένα γράμμα;

Μετά το γύρισε στο μελό … Ξανθόπουλος και βάλε … στηρίχτηκαν σε συκοφαντίες … το μικρό χριστιανόπουλο και οι σαράντα κλέφτες … εγώ δε ζω γονατιστός είμαι του ταχυδρόμου γιος … και έταιρες δακρυβρεχτολαϊκοπολιτικές παπάρες.

Αγαπητέ κ. Ρουσόπουλε ...
... δεν θεωρείται ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ και μάλιστα ΥΠΟΥΡΓΟΣ κάποιος που μπορεί να μην έκλεψε αλλά όταν πήρε χαμπάρι το μεγάλο φαγοπότι έκανε το μαλάκα.
... δεν θεωρείται σοβαρός όποιος αντικρούει την ευθύνη του λέγοντας «κι εσείς φταίτε»

Όλα τα δακρύβρεχτα που είπατε είναι καλά λογοτεχνικώς … πολιτικώς είναι απαράδεκτα.

buzz it!

6 σχόλια:

tzonakos είπε...

Γράμμα : ( θα στο φερει ο ταχυδρόμος )

Αγαπητέ Πανωλεθρίαμβε,

Δεν μπορώ καν να γελάσω με οσα λέει ο Ρουσσό.
Δεν ξέρω γιατι, θα συμβουλευτώ τον ψυχίατρό μου.
Αντίθετα, μου κόβεται η όρεξη αν τύχει να τρώω και ξαφνικά στην τιβι εμφανιστεί ο εν λόγω υιός ταχυδρόμου και ανοίξει το στόμα του.
Παρομοίως δε, πάλι δεν ξέρω γιατι, μου έρχεται αμέσως στο νού αυτη που πηδάει, μια Μάρα και λεω "μα καλά τι της βρίσκει ;"
Θα μου τα απαντήσει αυτά όλα ο ψυχίατρος΄.
Γεμίσαμε ταχυδρόμους σήμερα.
Συγκινήθηκε το πανελλήνιο απο τον μικρό αδικημένο γιο ταχυδρόμου, φτωχολογιά παιδί, που δέχεται ανιλεώς την επίθεση του ΓΙΑ-ΟΛΑ-ΦΤΑΙΧΤΗ-ΠΑΣΟΚ.
Τον φαντάζομαι να πετάγεται στον ύπνο του και να αναφωνεί "Φταίει το Πασοκ που εχω λόξυγκα".
Και μετά αντε να κάμει σεχ με τη Μάρα.
Αχ βρε κακούργο Πασοκ που δεν ξερριζώνεσαι, άκαρδο που λιθοβολείς τον κακόμοιρο γιο ταχυδρόμου.
Στο τσακ ειμαι να μισήσω και τους ταχυδρόμους τωρα.

Τζονάκος

υγ. Οταν θα λάβεις αυτο το γράμμα,
τότε θα κάνεις του Εφραίμ ενα τάμμα.

GrBase είπε...

@tzonakos
Δεν θέλω να μου φέρει το γράμμα ο ταχυδρόμος ...το γιο του θέλω :-)

Όσα λέει ο Ρουσό είναι για γέλια και αυτό είναι το πρόβλημα φίλε μου. Γι αυτό δεν μπορούμε να γελάσουμε ... θα έπρεπε αυτοί οι γελοίοι τύποι να μιλάνε σοβαρά ...γιατί στα χέρια τους εναποθέσαμε το μέλλον αυτής της χώρας ... το κύρος της .. την αξιοπρέπειά της και καταλήξαμε να χάσουμε ακόμα και τον αυτοσεβασμό μας.

Έμαθα πριν λίγο ότι παραιτήθηκε αλλά και πάλι δεν νιώθω να δικαιώνομαι σαν Έλληνας πολίτης ... γιατί άραγε;

Κωστάκης και Γιωργάκης έχουν καταντήσει Μπόλεκ και Λόλεκ, μόνο που κυβερνάει ο Κωστάκης και σ' αυτόν πέφτει το βάρος παρότι έχει δικό του ...περίσσευμα.

Καλές παραιτήσεις τους εύχομαι … στα τσακίδια κοινώς … και γενικώς

Όσο για τη Μάρα δεν θα ασχοληθώ …. να λύσει κι ένα πρόβλημα μόνος του …χωρίς τη βοήθεια του κοινού.

Skouliki είπε...

σιγα να μην τρωγαμε και τα νυχια μας απο την αγωνια του τι θα πει ...

GrBase είπε...

@skouliki
να δω σκουλίκι με ...νύχια!! ... και να τα τρώει κιόλας !!!!!... :-)

Δίκιο έχεις, δεν είχαμε κι αγωνία για το τι θα πει αλλά να μωρέ .. εμείς οι σοβαροτέτοιοι δεν τα πάμε τα μελό ....

marianaonice είπε...

Δεν θα σχολιάσω τίποτε περισσότερο σ' όλα όσα πολύ σοβαρά είπες αστειευόμενος, απλά θα επαναλάβω από το σχόλιό σου στο @Τζονάκο:
..."Χάσαμε πλέον τον αυτοσεβασμό μας", με όλα αυτά που βιώνουμε καθημερινά μ' αυτούς τους γελοίους στους οποίους αναθέσαμε το μέλλον αυτής της ρημαδοχώρας!!

GrBase είπε...

@marianaonice
Χαίρομαι που απ’ όλο το post κράτησες αυτό που με πονάει περισσότερο. Αυτό ήθελα να τονίσω κι εγώ. Καταντήσαμε μια χώρα που της λείπει ο αυτοσεβασμός, η αυτοεκτίμηση. Όταν κάτι δεν πάει καλά, με πονάει η έκφραση «στην Ελλάδα ζούμε, τι περίμενες». Το θεωρούμε δεδομένο ότι δεν θα προκόψουμε ποτέ.
Δεν σεβόμαστε τα δικαιώματά μας μη διεκδικώντας τα και δεν εκτιμάμε τις ικανότητές μας σκύβοντας το κεφάλι και υποχωρώντας.