25/10/08

GrBase εν θερμώ....

Περιοχή: Χαϊδάρι
Χώρα: Ελλάδα του 2008, γενέτειρα της δημοκρατίας
Καρτέλ: Εκκλησία των εν Χριστώ αδερφών
Βαρόνος: Παναγιώτης Τζήμας, ιερέας
Πηγή είδησης: Τηλεόραση (τ’ ομολογώ, βλέπω και ΤV)

Είναι η μοναδική φορά που καταγράφω ονοματεπώνυμο και βαρείς χαρακτηρισμούς, χωρίς το πρόσωπο να είναι κάποιος που είναι πολιτικός ή ηθοποιός ή τέλος πάντων κάποιος που μπαίνει στο σπίτι μου με την TV, αλλά κάτι με πνίγει.
Αν παρ’ ελπίδα κάποιος θέλει να με καταγγείλει για όσα γράφω τα στοιχεία μου είναι διαθέσιμα σε όποιον τα ζητήσει ….

Η είδηση και το θέμα περιγράφεται με λίγες λέξεις … ιερέας διέκοψε το μυστήριο της Βάπτισης γιατί στην εκκλησία παρούσα ήταν και μια μουσουλμάνα, φίλη της οικογένειας … απαίτησε την αποβολή της από τον οίκο του Θεού για να συνεχίσει.

Κατηγορώ κι εγώ τους μουσουλμάνους για … φανατικούς και εν δυνάμει επικίνδυνους …. ας λουστώ τώρα τους χριστιανούς της αγάπης και της μεγαλοσύνης .

ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ για ότι γράφω …… δεν αντέχω άλλο αυτό καρτέλ της Εκκλησίας και των εκπροσώπων της.
Οι Βαρονίσκοι αυτοί, που τους δόθηκε μια εξουσία επί του ποιμνίου τους και περιφέρουν το θλιβερό σαρκίο τους σαν εκπρόσωποι του Θεού επί της γης, απλώνοντας το χέρι για να εισπράξουν τα μυστηριάτικα (κατά το γαμησιάτικα) …. απολαμβάνοντας ίδια οφέλη από την επιθανάτια αγωνία των μελών του ποιμνίου …. αυτοί οι μικρόνοες πατέρες μιας εκκλησίας που ο επιθανάτιος ρόγχος της μου τρυπάει το μυαλό …. συγχωρέστε με αλλά ….. το έχουν παραχέσει το θέμα.

Να βγάλεις από το σπίτι σου ρε καραγκιόζη όποιον θέλεις … από τον οίκο του πατρός σου άσε εκείνον να το κάνει …. γιατί αν τον ρωτήσεις είμαι σίγουρος ότι εσένα θα πετάξει έξω γιατί τον έχεις κάνει ρόμπα. Άσε τον παντοδύναμο και πανταχού παρόντα πατέρα σου να ρίξει το κεραυνό του στο κεφάλι των αλλοθρήσκων που τόλμησαν να σεβαστούν τον οίκο του και να τον τιμήσουν με την παρουσία τους.
Ο δικός μου πατέρας δεν είναι ταχυδρόμος (να μην ξεχνιώμαστε επί των προσφάτων)…ούτε εκπρόσωπος κανενός Θεού …. αλλά σε όποιον του έχει χτυπήσει την πόρτα …. την έχει ανοίξει …. και τον έχει δεχτεί ….ακόμα και τον εχθρό του …κατάλαβες κωλόπαπα;
Ο υιός του Θεού που εκπροσωπείς ρε ρεζίλη των σκυλιών είχε (κατά τας γραφάς και χωρίς μάρτυρες) κηρύξει με το λόγο του ότι «όστις σε ραπίσει επί την δεξιάν σιαγόνα, στρέψον αυτώ και την άλλην» δεν κήρυξε ποτέ ότι όποιος έρθει στον οίκο του πατρός μου πετάχτε τον έξω. Η μοναδική φορά που εκδίωξε κάποιους ήταν του συναφιού σου …. αυτούς που μετέτρεψαν τον οίκο του σε Θεού οίκο εμπορίου.

Κατάλαβες παππούλη; … εκκλησιαστικέ πατέρα;

Τα παραπάνω γραφόμενα δηλώνουν την οργή ενός ΑΘΕΟΥ .. δεν πιστεύω σε θεό .. στον ΑΝΘΡΩΠΟ πιστεύω και για αυτό τα βάζω με τον συνάνθρωπό μου ιερέα Παναγιώτη Τζήμα, που πιστεύω ότι υπερέβη ακόμα και αυτόν που εκπροσωπεί (εγώ εκπροσωπώ μόνο τον εαυτό μου).
Ρεζίλι έκανε το ανθρώπινο είδος …
ατελής γαρ … όπως όλοι μας…..
αλλά πάτερ .. ΟΥΣΤ !!!!!


buzz it!

6 σχόλια:

dora είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΜΠΑΡΕ...ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ...

marianaonice είπε...

Πάτερ ούστ!!
Αυτό θα έλεγα κι εγώ!
Παντρέφτηκα με πολιτικό γάμο και έχω κάνει τέσσερεις βαφτίσεις!!
Ένας παπάς πήγε να πει κουβέντα τη μία φορά και του λέει ο κουμπάρος μου (πατέρας του βαφτιστηριού): Γράφε παπά και μη ρωτάς τι γάμο έκανε η νονά. Δεν σου πέφτει λόγος!!! Το βούλωσε και δεν ξαναμίλησε και έκανε το μυστήριο μια χαρά!
Υπήρχε ένας πρώην Αρεοπαγίτης που έγινε μετά πρωτοπρεσβύτερος, ονόματι Τζίμας Δημήτριος. Μάλλον δεν έχει σχέση με τον πρωταγωνιστή της ιστορίας αυτής!

tzonakos είπε...

Αμα σε πιάσει να γράφεις, του δίνεις και καταλαβαίνει. Και δεν σε προλαβαίνω.
Οχι τίποτ' άλλο αλλα να προλάβω να γράψω αυτο το "συμφωνώ" που κατακρίνω. Τι άλλο να πώ, με κάλυψες, σαν να τα έγραψα εγω.
Μην κατηγορούμε άλλους για φανατίλα και οι δικοί μας να μας κάνουν να ντρεπόμαστε !
Τουλάχιστον θα μου πεις οι δικοί μας σχεδόν δεν σκοτώνουν ζωές, αλλα σκοτώνουν τη σκέψη μου ρε γαμώτο, τη σκέψη μου, το μέσα μου !

Ανώνυμος είπε...

kairo exw na postarw edw!!!!

Symfwnw mazi sou ,alla ayto nomizw oti einai thema kanonikou dikaiou kai oti einai aparavato opws to exoune thespisei oi 'ypshla istamenoi' ths ekklhsias.
Bebaia sigoura o tropos tou den poly htane poimantikos:P
Omws ki h allh den hksere na vgalei thn manthla sthn ekklhsia?
Fantazesai na pas esy se tzami kai na vrwmas krasi h -gia tous evraious- na mpoun me to kapelaki kai thn pleksouda?:P
Den paizei na tous dexontan...

koutsoubilla man

Ανώνυμος είπε...

akyro to sxolio,katalava oti eixe valei manthla h kopelia.

Alla krata to mou arese opws to eipa:Pkapoia stigmh tha grapsw book kai oti vlakeia exw pei tha thn symperilabw:P

Opws k na xei nomizw oti einai thema kanonikou dikaiou kai egkefalikou kalou tou ekastote papa.

koutsoubilla man

mikros fokion είπε...

ανευ σχολιων...