27/2/09

3o Διαδικτυακό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού

Είπα κι εγώ ν’ ασχοληθώ με κάτι ανάλαφρο και χαλαρό … ένα παιχνίδι !!!
Έλαβα μέρος λοιπόν στο 3ο Διαδικτυακό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού.
Απόκριες έρχονται …. Χαβαλές να γίνεται … τέτοιες ομορφιές.

Στην πορεία του παιχνιδιού λοιπόν … υπήρξαν λαθάκια …παραλήψεις … μπερδέματα …. αλλά δεν τα έκανα θέμα. Κάποια πράγματα ήταν πιο οργανωμένα από πέρυσι … είχε πιο σοβαρό διαδικτυακό status το παιχνίδι … χαλάλι οι παραλήψεις. Σημαντικό (έλεγα) είναι το παιχνίδι και η συμμετοχή.

Ξαφνικά όμως προέκυψε μια επιπλέον φάση του παιχνιδιού …..???? που αποκτά ειδική σημασία γιατί όλοι όσοι συγκέντρωσαν την ανώτατη δυνατή βαθμολογία … θα κρινόντουσαν σ’ αυτή την επιπλέον φάση….

Παραθέτω το κείμενο της ανακοίνωσης της επιτροπής ……

Προσοχή, ακόμη και εάν είστε πρώτοι, στις προηγούμενες φάσεις, δεν έχει καμιά αξία, εάν δεν λύσετε πρώτοι την τελευταία φάση. Οι 10 πρώτοι θα κερδίσουν.
Γι’ αυτό σηκωθείτε από καναπέδες, καρέκλες, ντιβάνια, ανάκλιντρα, κάντε ένα break στα party’s, αφήστε τα μπαράκια, κάντε διάλλειμα στο cinema, και να είστε εδώ ... να ταξιδέψετε με τα δώρα του που θα κερδίσετε.

Υπολογίστε ότι η τελευταία φάση είναι δύσκολη και απαιτεί χρόνο, γι’ αυτό ετοιμάστε toast, sandwich, (με μαγιονέζα-κατά προτίμηση) κρεατοσφαιρίδια και καμιά σαλάτα , πολύ καφέ …και φύγαμε… «η διαδρομή είναι μεγάλη» αυτή την φορά.

Εμείς, θα σηκωθούμε όλοι από καναπέδες, καρέκλες, ντιβάνια, ανάκλιντρα, θα κάνουμε break στα party’s, θα αφήσουμε τα μπαράκια και τις ιδιωτικές προβολές και θα είμαστε εδώ, θα σας περιμένουμε στο chat.

Καλή επιτυχία

Έγραφε το μήνυμα επίσης ότι ….
Μεσάνυκτα Πέμπτης 26/2/09/ και το 1ο δευτερόλεπτο της Παρασκευής 27/2/09 Θα ανοίξει η τελευταία φάση του παιχνιδιού, που θα κρίνει και τους τελικούς νικητές.
Αφού λοιπόν κατάφερα να συγκεντρώσω την ανώτατη δυνατή βαθμολογία ….. εγώ και καμιά 20σαρια άλλοι συμπαίχτες …. Μπήκα σήμερα στο 1ο δευτερόλεπτο της Παρασκευής … για να συμμετάσχω ….. αλλά το ματς ανεβλήθη για αύριο ….!!!!!

Χωρίς καμιά ειδοποίηση εκ μέρους της επιτροπής … ένα mail … ένα τηλέφωνο …

Καλά ρε παιδιά …τέτοια οργάνωση δεν την περίμενα …

…..θα φταίνε αυτοί οι 20 που συμμετείχαν και πρώτευσαν .. να σας γράψουν κανονικά και να ΜΗΝ συμμετάσχουν στη φάση του παιχνιδιού που ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ βαφτίσατε σημαντική και τους της φορέσατε καπέλο;

Λίγο σεβασμό σ’ αυτούς που προσπάθησαν μαζί σας, κατασπαταλώντας το χρόνο τους και σας τίμησαν με τη συμμετοχή τους.

ΑΑΑ! Κα να μην ξεχάσω … το μήνυμά σας ….

Εμείς, θα σηκωθούμε όλοι από καναπέδες, καρέκλες, ντιβάνια, ανάκλιντρα, θα κάνουμε break στα party’s, θα αφήσουμε τα μπαράκια και τις ιδιωτικές προβολές και θα είμαστε εδώ, θα σας περιμένουμε στο chat.
Φαντάζει γελοίο πλέον εφόσον κανένας από τους admin του παιχνιδιού δεν φάνηκε στο chat από τις 12 και μετά μέχρι πριν λίγο που άρχισα να γράφω …τα παράπονά μου ….

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους διοργανωτές ….

Θα τα πούμε αύριο στο παιχνίδι .....

buzz it!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που στην κάνανε κόουτς πρέπει να είναι οι ίδιοι που επί τρία χρόνια μου λένε οτι μια υποτροφία που πήρα στο πρώτο έτος
(σημ. τώρα είμαι τρίτο έτος) ,έρχεται ακόμη..
Και καλά ,οκ ,το δικό σου ήταν παιχνίδι και πές οι διοργανωτές ήταν ανεύθυνοι και στο κάτω κάτω δεν σε ξέρουν δεν τους ξέρεις.
Ο φοιτητής που έχει έρθει απο επαρχία και θέλει όση περισσότερη δυνατή στήριξη για να τα βγάλει πέρα στα 4 χρόνια σπουδών -και περιμένει οικονομική ενίσχυση από το κράτος -μέσω υποτροφιών ή ο.τιδήποτε άλλου, και τελικά όλο θα και θα ακούει και αποτέλεσμα δεν βλέπει,τι λέει?
Ελληνικό μπουρδέλο και διαδικτυακά λοιπόν..
ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΙΛΛΑ

tzonakos είπε...

Πώς πήγε το παιχνίδι ;