17/9/09

Στις εκλογές του μέλλοντος ...

…εγώ λευκό θα ρίξω


Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια, ειδικά μετά την περίοδο «ΚΩΣΤΑΚΗ-ΓΙΩΡΓΑΚΗ» έχω καταλήξει ότι αν οι εκλογές μπορούσαν ν’ αλλάξουν κάτι θα είχαν κηρυχτεί παράνομες εδώ και χρόνια.

Έχετε σκεφτεί ότι αν δεν υπήρχε η εφεύρεση της «βουλευτικής ασυλίας» και η εταίρα εφεύρεση της «επιλεκτικής απονομής δικαιοσύνης» ... από τους τρακόσιους της βουλής θα είχαν μείνει καμιά 10αριά;
Μιλάμε θα ήταν καπαρωμένα τα δικαστικά μέγαρα για πάρτη τους ... δεν θα προλαβαίναμε να δικάσουμε πολίτες. Οι μισοί κατηγορούν τους άλλους μισούς για σκάνδαλα, μίση και πάθη και κανένας δεν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί.

Έχω αρχίσει και τα παίρνω κράνος ρε συ φίλε hackaday ... γι’ αυτό και δεν γράφω ... τι να γράψω;

Ποτέ δεν κατάλαβα αυτή την επιλεκτική αμνησία που έχουμε σαν λαός ... οι μισοί θυμόμαστε τα σκάνδαλα της ΝΔ και όχι του ΠΑΣΟΚ ... και οι άλλοι μισοί το ανάποδο. Πώς να πάμε μπροστά;

Χαριεντιζόμαστε που ο χέρι-χέρι- Καρατζαφέρη παζαρεύει τον Ψινάκη για να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ και δεν τον πλακώνουμε στις φτυσιές ... τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ όχι το Ψινάκη.

Μην πάτε να τους ψηφίσετε ρε σεις ... αυτοί έτσι κι αλλιώς θα βγούνε ...

Μας τάζουνε ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ και το μόνο που καταλήγουμε είναι να λέμε «κάθε πέρσι και καλύτερα».

buzz it!

4 σχόλια:

hackaday είπε...

Δε θα διαφβνήσω μαζί σου. Και εγώ πιστεύω ότι η βάση του πολιτικού συστήματος που έχουμε και ζούμε είναι ο υπνωτισμένος λαός και το σάπιο εκλογικό σύστημα το οποίο πρέπει να αλλάξει αλλά δεν το βλέπω γιατί δεν συμφέρει στους πολιτικάντηδες. Καταννοώ το πρόβλημα υγείας καισου εύχομαι ταχύτατη ανάρωση αλλά όταν έχω να διαβάσω κάτι από εσένα για πολύ καιρό... δεν ξέρω... μου φαίνεται κάπως. Νιώθω ότι στερείς την ελληνική blogόσφαιρα από τη γραφή σου και αυτό δεν είναι καθόλου φιλοφρόνηση ,απλά η αλήθεια και αυτό που πιστεύ. Βάλτο και σε συνάρτηση με τη παλιότερες διαδυκτιακές κουβεντούλες που αραίωσαν... όσο να ΄ναι η πένα σου λείπει από πολλούς πιστεύω.

tzonakos είπε...

Πράγματι στερείς την ελληνική μπλογκόσφαιρα απο την γραφή σου, όπως το λέει ακριβώς ο hackaday.
Μπορείς να γράψεις για πολλά, όπως σου 'ρχονται κι όχι απαραίτητα για την πολιτική επικαιρότητα.
Ποιός ειπε οτι το μπλόγκινγκ ειναι επικαιρότητα μόνο ;
Εχω ξεχωρίσει μερικούς και ξέρω οτι διαθέτεις τον νού και την ματιά να γράψεις ωραία πράγματα.
Δεν ειναι ανάγκη να γράφουμε ολη την ωρα για την ... διαπλοκόσφαιρα, υπάρχουν τόσα άλλα.
Κι επειδη σ εκτιμώ, με εκπλήσσει η επιλογή σου να απέχεις.
Κατανοώ τον θυμό σου γιατι κι εγω και όλοι έχουμε τέτοιες ανησυχίες και όλοι μαζι φασκελώνουμε, μα ειναι στείρο αυτο, δεν παράγει τίποτα.
( Ουτε και αυτοί παράγουν, κάτι πρέπει να γίνει γι αυτό )

ria είπε...

περίεργες αυτές οι εκλογές!!!

hackaday είπε...

Πέρασα να σου δώσω το παρόν και να πω ότι ανυπομονώ να διαβάσω το νέο σου post. Καλό Σαββατόβραδο.