29/12/07

Οι άριστες σχέσεις του ΥΠΠΟ

Για να δούμε τα πρώτα γεγονότα

  1. Ο Πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής έχει «άριστες» προσωπικές σχέσεις με τον Ζαχόπουλο. Το ίδιο και η σύζυγός του Νατάσσα. Ως εκ τούτου ο Ζαχόπουλος αποκτά υπερεξουσία στο υπ. Πολιτισμού.
  2. Ο Ζαχόπουλος έχει «άριστες» προσωπικές σχέσεις με την γραμματέα του Εύη Τσέκου και ως εκ τούτου η κα Τσέκου αποκτά υπερεξουσία για υπάλληλο του υπ. Πολιτισμού.
Για να δούμε και το προφανές
  1. Το χρυσοζεύγαρο Ζαχόπουλος-Τσέκου χάνουνε το έλεγχο και τσακώνονται με αποτέλεσμα να τινάξουνε στον αέρα τις μεταξύ τους «άριστες» σχέσεις και όχι μόνο.
  2. Χαλάσανε και οι «άριστες» σχέσεις μεταξύ του πρωθυπουργικού ζεύγους με τον παραχαϊδεμένο Ζαχόπουλο.

Για να δούμε και τα επόμενα γεγονότα
  1. Ο πρωθυπουργός στέλνει χαμπέρι στο Ζαχόπουλο ότι «μεγάλε τα σκατώσατε και πρέπει ευγενικά να την κάνεις» και την κοπανάει από το προσκήνιο και πάει στα Γρεβενά.
  2. Ο Ζαχόπουλος απόλυτος γνώστης του παρασκηνίου αποφάσισε να την κοπανήσει λίγο μακρύτερα και να πάει κατά Άγιο Πέτρο μεριά αλλά δεν του έκατσε. Η Τσέκου κατηγορείται για εκβιασμό και συμμετοχή σε αυτοκτονία και πάει στης φυλακής τα σίδερα που είναι για τους λεβέντες.

Τα ΜΜΕ οργιάζουν για ροζ σκάνδαλα, παράνομους και παράλογους αποχαρακτηρισμούς αρχαιολογικών χώρων, κακοδιαχείριση των χρημάτων του υπ. Πολιτισμού, αδιαφάνεια σε όλο το υπ. Πολιτισμού και όσο περνάει ο καιρός όλο και καινούργια τσαχπινογαργαλιάρικα θέματα θα ενσκήπτουν στο προσκήνιο.

Η κυβέρνηση δια στόματος υπουργού ( Παυλόπουλος) ενημερώνει το λαό ότι δεν πρέπει να φοβάται τίποτα γιατί η κυβέρνηση δεν συγκαλύπτει σκάνδαλα, η εντολή του πρωθυπουργού είναι για μηδενική ανοχή.

Εγώ όμως σαν απλός πολίτης «φοβάμαι».

Λέω με το μη υπουργικό μυαλό μου ….. ρε συ ζώον … δεν είναι σκάνδαλο από μόνο του ότι το άτομο που παραχαΐδευε ο πρωθυπουργός της χώρας ….ναι αυτός που διαχειριζόταν τόσα εκατομμύρια ….. αυτός που έλυνε και έδενε στο υπ. Πολιτισμού … στην τελική .....ο Ζαχόπουλος που τον διόρισε ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας .. να είναι ανακατεμένος με όλα τούτα και ο Κωστάκης να μην το ξέρει;
Ο Τατούλης είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου δις …αλλά προφανώς δεν είχαν ξεκοκαλίσει ακόμα τα διατεθειμένα δις και κώφευαν.
Όλοι οι άνθρωποι εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού αποδεικνύονται ό ένας μετά τον άλλον τα μεγαλύτερα λαμόγια. Είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός να μην έχει ευθύνη για όλα αυτά;

Εγώ όμως σαν απλός πολίτης «εκνευρίζομαι»

Λέω ότι δεν είναι δυνατόν να μας δουλεύουν τόσο χοντρά και εμείς να σκύβουμε το κεφάλι. Μετά που το ξανασκέφτομαι …σκύβω το κεφάλι … ΝΑΙ !!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ …. ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ είναι εκλεγμένος πρωθυπουργός δεν μας τον επέβαλλαν … δεν είναι δικτάκτορας . Εμείς φταίμε για το χάλι μας …. ο Καραμανλής και οι παρατρεχάμενοί του είναι αυτό μας αξίζει….. εμείς το επιλέξαμε.

Και αν θυμάμαι καλά τον περασμένο Αύγουστο κάποιοι πανηγύριζαν ότι νίκησαν. Ο Ζαχόπουλος είχε νικήσει και η Τσέκου, παρέτειναν την βασιλεία τους …. τότε …γιατί τώρα ο Ζαχόπουλος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο και η Τσέκου είναι φυλακή. Η βασιλεία τους τελείωσε. Θα έρθουν άλλοι στη θέση τους όμως, γιατί μην ξεχνάτε πληρώνουμε φόρους κάθε χρόνο, έμμεσους και άμμεσους, και ΦΠΑ και εισφορές …τα λεφτά θα είναι εκεί …κάποιοι πρέπει να τα διαχειριστούν. Εμείς σαν απλοί πολίτες δεν μπορούμε να διαχειριστούμε με σοβορότητα ΜΙΑ ΨΗΦΟ που μας αναλογεί, θα διαχειριστούμε τόσα λεφτά;

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια: