2/4/08

Τριακόσιοι ....

Γεννηθείς εν έτει 1963. Έλλην.

Σωτήριον έτος 2008 και τρέχει ό χρόνος …..

Που πάμε; Ω τι κόσμος μπαμπά !!!!!

Οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα η αλητεία μένει … πανταχού παρούσα …. και τα πάντα εισπράττουσα .

Κυβερνήσεις που διαδέχονται μια την άλλη, αλληλοκατηγορούμενες και εγκυμονούσες μεταρρυθμίσεις για το καλό μου.
Για το καλό μου ?????
Για το καλό μου !!!!!! …… ρε σεις .... δεν τ’ αντέχει άλλο το μυαλό μου…..

Σαν νέος Ιησούς καρφωμένος στο σταυρό ΔΕΝ θα πω κι εγώ « άφες αυτοίς ου γαρ οίδασι τι ποιούσι»… και δεν διεκδικώ τον ρόλο του αντι-Θεανθρώπου αλλά σίγουρα έχω κερδίσει το εισιτήριο για το ταξίδι πάνω στο σταυρό … παρ’ ότι ακόμα και τα καρφιά δεν μου τα κάνουν δώρο … είναι χρεωμένα και τα ‘χω πληρώσει.
Αγαπητοί 300 της Βουλής των Ελλήνων

Εν γνώσει των συνεπειών του νόμου και έχων προς το παρόν - και με την άδειά σας - σώας τας φρένας μπορώ με μεγάλη άνεση να σας πω ότι σας έχω γραμμένους ….. γιατί έτσι κι αλλιώς δεν μου αφήσατε να έχω κάτι να χάσω. Την έχω κάνει μάγκες μου, έπιασα το μήνυμα, μπορεί τελευταία να είναι η ΕΛΠΙΔΑ που χάνεται αλλά εμένα δεν μου αφήσατε ούτε ίχνος ελπίδας. Δεν μου αφήστε κάτι να ελπίζω ώστε να μην προβώ στο απονενοημένο …. και μην χαίρεστε …. απονενοημένο δεν είναι το πέφτω από το μπαλκόνι ώστε να γλιτώσετε και την σύνταξη ….. απονενοημένο κατά την ηθική μου είναι το να πάρω και κάνα πούστη από στη πάστα σας μαζί για να γλιτώσουμε τα πολλαπλάσια από τις συντάξεις …έτσι κι αλλιώς δεν θα πάρουμε την ίδια σύνταξη.
Καταλάβατε μια απλή διαφορά ως προς την τάξη μεγέθους σε συντάξιμα χρόνια και οικονομικά οφέλη;

Δεν το έχετε ακόμα καταλάβει ότι γίνατε τέρατα και δημιουργείτε τέρατα. Φτιάχνετε τρομοκράτες, γιατί τον πολίτη αφού τον ξεβρακώσετε και τον πηδήξετε με κάθε τρόπο που επιτρέπει η ευνομούμενη πολιτεία στην οποία νομοθετείτε, τον κάνετε και ΜΑΛΑΚΑ ανακοινώνοντάς του ότι όλα γίνονται για το καλό του.

Θυμάστε οι 300 του Λεωνίδα τι πέτυχαν; 300 ψυχές τα έβαλαν με πολλαπλάσιους αμυνόμενοι περί Πάτρις …… και τους έγραψε οι ιστορία.
Καμία σχέση με ότι πετύχατε οι 300 της Βουλής των Ελλήνων.
Εσείς ….. 300 αλλότριες ψυχές τα βάλατε με πολλαπλάσιους που σας ψήφησαν αμυνόμενοι περί της Πάρτης σας καταφέρατε να σας γράφουμε στ’ αρχίδια μας και τουλάχιστον να νιώθουμε δικαιωμένοι. Ούτε το περιθώριο της αμφιβολίας δεν μας αφήσατε ….

Και για να μην νομίσετε ότι σας βάζω όλους στο ίδιο τσουβάλι …. ΟΧΙ …. συμφωνώ ….δεν είναι όλα τα δάχτυλα ίσια …. ούτε όλοι οι πολιτικοί είναι ίδιοι ….
Για αυτό μάγκες μου …..όποιος από εσάς έχει το ψυχικό σθένος ( πως λέμε όποιος έχει τ’ αρχίδια ) να έρθει στη θέση μου και ν’ αλλάξουμε ….
Να αλλάξουμε θέσεις … να βγω εγώ σε σύνταξη όπως βγαίνετε εσείς … να πάρω εγώ το μισθό που παίρνετε εσείς …. να έχω εγώ ασυλία όπως έχετε εσείς … και δεν βαριέστε ρε μάγκες μου, θα απασχολείστε εσείς στην ευτελή δική μου εργασία και θα κάθομαι εγώ στα κανάλια να λέω μαλακίες και θα τα κάνω εγώ σκατά για το σύνολο.

Και μην μπείτε στη διαδικασία να σκεφθείτε ότι …. τόσα ξέρω τόσα λέω … και που να ‘ξερα τι τραβάει ένας πολιτικός σήμερα…. και τις λοιπές μαλακίες ….. γιατί θα με βρείτε μπροστά σας τρελαμένο …. στη μη περαιτέρω κατάσταση …
( αυτοκτονικός ιδεασμός και βάλε ) …… και θα παρακαλάτε για το βόλεμά σας; … για τη ζωή σας; … για τα κεκτημένα; …

Γιατί όπως λέει κι ο λαός, αυτός ό λαός που με αμέριστη επιμέλεια αγνοείτε εσείς μικροί φαρισαϊσκοι του κώλου, ΧΙΛΙΕΣ ΞΥΛΙΕΣ ΣΕ ΞΕΝΟ ΚΩΛΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ……

Καταλάβατε κύριε Καραμανλή;
Εσείς κύριε Παπανδρέου;

Εσείς αγαπητοί συνΈλληνες;

Καταλάβατε ή να κάνω και κακά;

buzz it!

2 σχόλια:

hackaday είπε...

Να κάνεις και κακά στα μούτρα τους... Και πολύ τους είναι. Μόλις μπήκα στο σπίτι και πάλι φόρτωσα με το που διάβασα το post σου... Όσο και να βρίζουμε πάλι λίγο θα είναι...

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον αν κάναμε όλοι μαζί κακά, να καταλάβαιναν καλύτερα;
Όλα όσα λες αλήθειες είναι. Κι έχουν και πόνο ψυχής και ειλικρίνεια και αγανάκτηση. Όμως εσύ κι εγώ λίγα μπορούμε να αλλάξουμε συλλογικά.
Όταν όλοι οι Έλληνες πάνε να ψηφίσουν και ψηφίζουν τους προβεβλημμένους των ΜΜΕ πολιτικούς συν ηθοποιούς, συν αθλητές, συν δημοσιογράφους συν τα κέρατά τους τα δίφορα, πως μπορείς μετά να χεις απαιτήσεις;
Εγώ δεν έχω. Εχω μόνο από τον εαυτό μου. Αν τον κάνω καλύτερο, αν αυτό το καταλαβαίνουν κι άλλοι, αν θα αφήσω στο παιδί μου μια ρότα σκέψεις και ζωής που θα ναι περήφανο να βαδίζει.
Αν τώρα όλα αυτά τα κάναμε όλοι, θα μασταν κι αλλού.
Αλλά με κάτι τύπους που δεν έχουν καταλάβει ότι γεννήθηκαν νεκροί και δεν τους το έχει πει κανείς ακόμα, κι έτσι θα ζήσουν μέχρι να πεθάνουν, γιατί τους βολεύει ή γιατί δεν τους "κόβει" δεν μπορώ να τα βάλω μαζί τους!
Παραδίνομαι φίλε μου!