3/4/08

Για τους πυρόπληκτους ρε γαμώτο!!

Είναι κουραστικό να γράφω συνέχεια για το κράτος της αναλγησίας, της προχειρότητας, της αδιαφάνειας και της ασυνέπειας, αλλά τούτοι οι 300 έχουν βαλθεί να πετύχουν το αδιανόητο … να μην υπάρχουν ψηφοφόροι να τους ψηφίσουν.
Θα μας πεθάνουν όλους τελικά.

Είχα αναφερθεί σε post της 6ης Φεβρουαρίου με τίτλο «Νομός Ηλείας και καμένα» για το μπάχαλο με τις φωτιές.
Επανήλθα με νέο Post την 23η Φεβρουαρίου με τίτλο «Περί πυρόπληκτων…» γιατί ουσιαστικά δεν υπήρξε καμία μέριμνα για τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας.

Σήμερα 3 Απρίλη διάβασα στην εφημερίδα της Ζακύνθου ΗΜΕΡΑ το πρώτο μέτρο για τους πυρόπληκτους της Ηλείας και πραγματικά συγκινήθηκα !!!!

Οι 151+Κουκοδήμος (όπως λέει και ο φίλος taskos) αποφάσισαν να λάβουν δραστικά μέτρα για να βοηθήσουν τους καμένους της Ηλείας. Ούτε το πιο διεστραμμένο μυαλό (εκτός κι είναι βουλευτικό μυαλό) δεν θα μπορούσε να φανταστεί να διατυπώσει ότι:
σταμάτησαν την βοήθεια που έδιναν ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε σωματείο για άτομα με ειδικές ανάγκες της Ζακύνθου επειδή ισχυρίζονται ότι την έδωσαν στους πυρόπληκτους της Ηλείας !!!!!!!!
Αν είναι δυνατόν ;;;;

Το πλήρες άρθρο της εφημερίδας είναι εδώ.

Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι τους φτύσω κατάμουτρα και τους 300 γιατί εμπαίζουν ανθρώπους που δεν μπόρεσαν ποτέ να βοηθήσουν αν και αυτός είναι ο ρόλος της πολιτείας.

Να μην ξεχάσω να τους ευχηθώ να βιώσουν όλα αυτά στα οποία υπέβαλαν τον Ελληνικό λαό επειδή έκανε το λάθος και τους εμπιστεύτηκε.

Υστερόσκεπτον: Αχ!! ρε έρημοι πυρόπληκτοι, που να ξέρατε πως… ότι μπουκιά φάγατε από το χέρι της πολιτείας τη στερήσατε από τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Σε τέτοια κατάντια μας έχουν υποχρεώσει οι αλήτες …….

buzz it!

1 σχόλιο:

tzonakos είπε...

...και να σκεφτείς οτι οι μπουκιές ηταν πολλές και οτι υπάρχουν 168 εκατμμύρια ευρω μαζεμένα για βοήθεια απο ιδιώτες απο εδω κι επτά μήνες, αδιάθετα.
Η τουλάχιστον δεν μάθαμε ακόμα πού πήγαν, που πάνε, πόσα και πότε θα πάνε.
168.000.000 ευρώ ! Καταλαβαίνετε για τι ποσόν μιλάμε ;
Και στέρησαν βοήθεια σε άτομα με ειδ. ανάγκες ;
Δεν ντρέπονται λιγο...