7/4/08

Ντόπινγκ και Ολυμπιακό Πνεύμα

Μάλιστα, μάλιστα !!!

Αποσβολωμένη η αθλητική κοινότητα δεν πιστεύει στα μάτια της και τ’ αυτιά της. Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ βρέθηκε ντοπαρισμένη.
Όλοι διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους, UNpisteftABLE !!!!!

Ολυμπιακό πνεύμα, με σπόνσορες και με εκατομμύρια να εκρέουν, απορρέουν, διαρρέουν από το show που κατάντησαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες και παρ’ όλα αυτά όλοι απορούν.
Είναι δυνατόν; Όλη η εθνική ομάδα της άρσης βαρών ντοπέ;

Στα κανάλια το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί την ΝΔ και το ανάποδο.
Ωραία πράματα!!!

Σενάρια για στημένο παιχνίδι από όσους φοβόντουσαν την dream team.
Έσπασε εκεί που δεν κράταγε !!!!

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Μίνωας Κυριακού έσκασε 100.000 ευρώ σαν εγγύηση για να είναι έξω από την φυλακή.
Εδώ να δείτε ομορφιές !!!!!

Εν τω μεταξύ, το ενδιαφέρον όλων των ΑΘΑΝΑΤΩΝ είναι να μην φανεί στα κανάλια όλου του κόσμου το πρόβλημα με το Θιβέτ και την καταπίεσή του από την διοργανώτρια χώρα την Κίνα.
Έξοχα !!!!!!

Εν τω μεταξύ, οι αθλητές αναρωτιούνται αν είναι υγιεινό να αναπνέουν στην Κίνα που θα πάνε, γιατί η περιβαλλοντική ρύπανση είναι από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟ !!!!

Σε σκοτώνουν όλοι όσοι τάχθηκαν να σε προασπίσουν. Σε ξεπουλάνε, σε χρησιμοποιούν για να κονομήσουν. Ταυτίστηκες με την ΚΟΝΟΜΑ, τα ιδεώδη βλέπεις χρησιμοποιούνται μόνο για να έχουμε κάτι να λέμε, έτσι κι αλλιώς οι πολυεθνικές δεν επενδύουν σε ιδεώδη.

Κάποιοι αθλητές είπαν στα ψιλά και εν μέσω της φαγωμάρας των πολιτικών για το αν φταίει το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ για την κατάντια του αθλητισμού, μια έκφραση κλειδί.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΑ

Για σκεφτείτε λίγο …. Πρωταθλητής είναι αυτός που έρχεται πρώτος. Ο Πρώτος από τον τελευταίο έχει διαφορά κάποια εκατοστά του δευτερολέπτου ….
Ο πρώτος παίρνει τα …ΠΑΝΤΑ … μετάλλιο, δόξα, λεφτά, διαφημίσεις, συμβόλαια.

Αν δεν έμπαινε φρένο στο ντόπινγκ οι αθλητές θα έκαναν το κατοστάρι σε 3 δεύτερα. Δεν θα προλάβαινες να τους δεις καν.

Το χειρότερο είναι ότι για χάρη του πρωταθλητισμού πεθαίνει ο αθλητισμός. Εκτός κι αν μπορεί να θεωρηθεί αθλητής αυτός που καταδικάζει τον εαυτό του να πεθάνει από τα δηλητήρια που του χορηγούνται με μόνο σκοπό να πρωτεύσει, να δοξαστεί, να πλουτίσει.

Άει σιχτίρ, φέτος αντί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα κάτσω να βλέπω τα Στρουμφάκια.

buzz it!

1 σχόλιο:

tzonakos είπε...

Επίκαιρο το θέμα.
Και καλό να το θυμόμαστε για να πάψουμε να χουμε κοντή μν΄μη οι Ελληνες, οι Ελληναράδες.
Αυτη δεν ειναι Dream Team αλλα Drama Tin. ( Δραματικός Ντενεκές ).
Να δεις που κάποια στιγμή θα πλακωθούν τα κόμματα για το ποιοί αθλητές απο τους ντοπέ ειναι πασόκοι και ποιοί δεξιάρες ! LOL

Οι "Αθάνατοι" θα έλεγα οτι τον παίρνουν. Βαριά κουβέντα αλλα πώς γίνεται να προσπαθούν αλλού να μπαλώσουν ντοπαρίσματα και σπόνσορες και άλλα και αλλού να ειναι απόντες ;
Το παγκόσμιο ρεκόρ γυναικών στα 100 μ. απο τους Ολυμπιακούς της Σεούλ το 1988 ειναι αληθινό ή τίγκα στην ντόπα ;
Γιατι έκαναν προσπάθεια να τη βγάλουν καθαρή οι Κορεάτες και σε εμάς επιτράπηκε να μείνουν εκτός Ολυμπιακού Χωριού οι Αμερικανοί με απαγόρευση πρόσβασης και φρούρηση απο ένοπλους ;
...και άλλα πολλά.
Παραμυθάκι αλα Ευρωβύζιον θα καταλήξουν οι ΟΑ.