8/4/08

Άρση … Λαθών !!!

Η Κινεζική εταιρεία Auspure, που πούλησε «κατά λάθος» το δολοφονικό κοκτέιλ στην Εθνική ομάδα Άρσης Βαρών, έστειλε e-mail και παραδέχεται το τραγικό λάθος της.

Να κοιμόμαστε ήσυχοι από εδώ και πέρα;

Για να δούμε…

Ο νομικός εκπρόσωπος του Χ. Ιακώβου είπε χτες ότι:
  • η παραγγελιά δόθηκε μέσω internet από «κάποιον που μεσολάβησε» !! και αρνήθηκε - ο δικηγόρος - να αναφέρει το όνομά του
  • όταν το σκεύασμα έφτασε στην Ελλάδα δόθηκε σε συνεργάτη φαρμακοποιό ο οποίος ετοίμασε το τελικό σκεύασμα που χορηγήθηκε στους αθλητές.
  • Όλα έγιναν με εντολή του Ιακώβου.

Δηλαδή για να καταλάβω …. Η Dream Team ψώνιζε τα συμπληρώματα διατροφής από την Κίνα !!!! μέσω internet !!!! και όχι απ’ ευθείας αλλά με μεσάζοντα !!!! και αναλάμβανε φαρμακοποιός να ετοιμάσει το χορηγούμενο στους αθλητές τελικό σκεύασμα !!!!!

Τώρα που ησυχάσαμε ας αλλάξουμε πλευρό για να κοιμηθούμε καλύτερα.

Τι περιείχε το «λάθος σκεύασμα» των Κινέζων;
  1. ένα στεροειδές που λέγεται μεθυλτριενολόνη ....(Methyltrienolone)
    Η δράση της εστιάζεται στην αύξηση της μυϊκής μάζας, αυξημένη καύση του σωματικού λίπους, αύξηση δύναμης και αντοχής. Στην σελίδα www.steroid.com μπορούμε να μάθουμε γι' αυτή την ουσία ότι:
    Δεν γνωρίζουμε για πόσο διάστημα είναι ανιχνεύσιμη γιατί ποτέ δεν δοκιμάστηκε σε ανθρώπους.
  2. μια ναρκωτική ουσία που λέγεται βουπρενορφίνη.....
    Είναι οπιοειδές ναρκωτικό που έχει σκοπό στην προκειμένη περίπτωση να καταστείλει τους μυϊκούς πόνους μετά από εξαντλητική προπόνηση.
  3. μια άγνωστη αντιοιστρογόνο ουσία......
    ή οποία είναι πιθανό ότι πρόκειται για «μάσκα», συστατικό που χρησιμοποιείται για να καλύψει το στεροειδές, που είναι και η ουσία του ντόπινγκ.
Το λάθος σκεύασμα των Κινέζων που, όπως λένε στο e-mail τους, χρησιμοποιείται για «πειραματικούς σκοπούς» είναι ένα κοκτέιλ που: δημιουργεί μυϊκή μάζα, εξαλείφει τους πόνους της κούρασης ώστε να επιτρέπει παραπάνω προπόνηση και κρύβει το ντοπάρισμα.
Ωραία πειράματα κάνουν στην Κίνα !!!!!

Και τώρα που αλλάξαμε και πλευρό ώρα να ξυπνήσουμε.

Οι παρενέργειες των ουσιών αυτών είναι:
  • Μεθυλτριενολόνη:
    υψηλότατη τοξική δράση στο συκώτι που μπορεί να φτάσει μέχρι την καταστροφή του ή την ανάπτυξη καρκίνου, αύξηση ηπατικών ενζύμων, έμφραγμα του μυοκαρδίου, ίκτερος, ανάπτυξη ανδρικών χαρακτηριστικών στις γυναίκες, μείωση σεξουαλικής διάθεσης, απλές βλάβες έως και ανάπτυξη καρκίνου στον προστάτη στους άνδρες, τέλος έχουν αναφερθεί μέχρι και θάνατοι
  • Βουπρενορφίνη:
    προκαλεί απώλεια συγκέντρωσης, ισορροπίας και συντονισμού κινήσεων, λιποθυμίες, ταχυπαλμίες, νευρικότητα, αλλαγές διάθεσης, υπνηλία, δυσκολία στην αναπνοή, ναυτία, ηπατική νέκρωση, έμετος, μείωση σεξουαλικής διάθεσης, κατακράτηση ούρων, εφίδρωση, δυσκοιλιότητα και σύνδρομο εξάρτησης

Επειδή θυμάμαι ακόμα την αγωνία μου, το χαμόγελό μου και την χαρά μου, όταν η Dream Team διέπρεπε στους Ολυμπιακούς .... αδυνατώ να κάνω παραπέρα σχόλια ... τα σχόλια αυτή την φορά θα τα αφήσω στους τυχόν επισκέπτες του Πανωλεθρίαμβου ( ένα κράμα πανωλεθρίας και θριάμβου)


Περισσότερες λεπτομέριες για την φύση των ουσίων που βρέθηκαν στους αθλητές μας στο Free your mind

buzz it!

3 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Και περιμενουν ολοι τους να τους πιστεψουμε;;;Ελεος.....

tzonakos είπε...

Πανωλεθρίαμβος με την άρση βαρών.
Τωρα νέα κίνησ εκτός απο ζετέ και αρασέ, έχουμε την κίνηση ντοπέ.
Μα καλά, μη μου πείς οτι δεν σου χε περάσει ποτέ όμως απ το μυαλό οτι κάτι ίσως έπαιρναν ;

GrBase είπε...

@tzonakos

Δεν θα σου πω ότι δεν μου είχε περάσει από το μυαλό.
Ούτε θα σου πω ότι έπεσα από τα σύννεφα.
Απλά όταν συνειδητοποίησα ότι ΟΛΗ η εθνική ομάδα βρέθηκε ντοπέ, ένιωσα μια απέραντη θλίψη. Ήθελα να πιστεύω ότι στην γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, το Ολυμπιακό πνεύμα θα ήταν πιο φωτεινό από τη διαφήμιση της Nike.

Τελικά κατάλαβα ότι, σαν ηλίθιος, πίστευα ότι εμείς ήμασταν «ολίγον έγκυος» .

O tempora, o mores