30/5/08

Το Κεφάλι του Γιάννη

Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να λέγονται και να ξαναλέγονται με σκοπό την αφύπνιση του καθενός από εμάς.
Θυμάστε το σλόγκαν «ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ» ;
Σήμερα διαβάζω στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ ότι και οι πολιτικοί έχουν το μερίδιό τους στην διευκόλυνση του εμπορίου και παραγωγής ουσιών.

Θα μου πείτε σιγά το νέο … δεν διαφωνώ …. όλοι το ξέρουμε ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι … αλλά αυτή τη φορά αναφέρεται σαφώς ότι το κεφάλι είναι του Γιάννη … του συμβούλου του πρωθυπουργού ντε …. του κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη!!

Από το Γενάρη του 2006 παίζει το θέμα αλλά προς θεού … όχι στα κανάλια !!

Δύο αστυνομικοί της Ειδικής Αστυνομικής Υπηρεσίας Δίωξης Εγκλήματος (ΕΙΔΑΣΥΔΕ) κατήγγειλαν ότι ο κ. Κεφαλογιάννης «ζήτησε ειδική αντιμετώπιση» για κάποιον έμπορο ναρκωτικών με αντάλλαγμα τον διορισμό στη γυναίκα του ενός και καλή μεταχείριση στο Σώμα και για τους δύο.

click για να μεγαλώσει η φωτογραφία

Βλέπεις φίλε hackaday πως γίνονται οι διορισμοί στο δημόσιο;
Βλέπουμε όλοι τι σημαίνει αξιοκρατία;

Τα συγχαρητήριά μου στον κ. Κεφαλογιάννη και στον πρωθυπουργό που τον έχει για σύμβουλο. Ο επί 50 χρόνια βουλευτής έχει κάνει κι άλλες τέτοιες .. ομορφιές στην καριέρα του;

Ο Κεφαλογιάννης κατηγορείται για απόπειρα υπόθαλψης εγκληματία και για πρόκληση σε τέλεση αδικήματος, τα οποία θα δικαστούν στις 22 Σεπτεμβρίου 2008 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρεθύμνου.

Θυμηθείτε την ημερομηνία 22 Σεπτεμβρίου 2008 και να δούμε τι θα γίνει ….

Πρέπει να ξέρουμε το ΠΩΣ; αποδίδεται δικαιοσύνη σε συμβούλους πρωθυπουργού γιατί την δικαιοσύνη στους χρήστες ναρκωτικών ξέρουμε πως την αποδίδουν ….

Καλώ λοιπόν όλους τους φίλους bloggers, να αναμεταδώσουν την είδηση και να περιμένουμε όλοι μαζί να δούμε το τέλος της ιστορίας ….

Ραντεβού λοιπόν για τις 22 Σεπτεμβρίου 2008

Πηγές Είδησης: ΤΑ ΝΕΑ , ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

buzz it!

3 σχόλια:

hackaday είπε...

Πρέπει να γίνει άρση της βουλευτική ασυλίας για όλους και για πάντα. Ίσως να είναι ένας τρόπος να μην τη σκαπουλάρουν τα λαμόγια - πολιτικοί.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

22 Σεπτεμβρίου 2008... Το δικό μου ξυπνητήρι θα μου το θυμίσει, αλλά φοβάμαι πως της δικαιοσύνης θα είναι στον μάστορα για επισκευή...Θα δούμε
Χαιρετώ προς το παρόν

GrBase είπε...

@hackaday
Η άρση της βουλευτικής ασυλίας, δυστυχώς, δεν ψηφίζεται και δεν κατοχυρώνεται από εμάς. Εμείς πρέπει και μπορούμε ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ τα όσα γίνονται και να θυμόμαστε ιδιαιτέρως μπροστά από τη κάλπη. Ο κάθε πολιτικός εκλέγεται από εμάς και όταν χάσει την δύναμη αυτή, το να φέρνει δηλαδή ψήφους στο κόμμα, απορρίπτεται και τελειώνει, χάνεται …

@οι αθλιοι
Καλώς ήρθες στη γειτονιά :-)
Το δικό μου ξυπνητήρι μου λέει ότι στις 21 Σεπτέμβρη έχω γενέθλια …. την επόμενη μέρα … στις 22 … ελπίζω να σχολιάζουμε το αποτέλεσμα της απολογίας του HeadJohn … αν θυμηθεί να πάει ν’ απολογηθεί.

Καλού κακού μην ξεχαστώ … θα το βάλω και στο πρωτοσέλιδο του μαγαζιού … αύριο όμως γιατί τώρα νυστάζω :-)