30/5/08

Το Κεφάλι του Γιάννη

Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να λέγονται και να ξαναλέγονται με σκοπό την αφύπνιση του καθενός από εμάς.
Θυμάστε το σλόγκαν «ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ» ;
Σήμερα διαβάζω στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ ότι και οι πολιτικοί έχουν το μερίδιό τους στην διευκόλυνση του εμπορίου και παραγωγής ουσιών.

Θα μου πείτε σιγά το νέο … δεν διαφωνώ …. όλοι το ξέρουμε ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι … αλλά αυτή τη φορά αναφέρεται σαφώς ότι το κεφάλι είναι του Γιάννη … του συμβούλου του πρωθυπουργού ντε …. του κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη!!

Από το Γενάρη του 2006 παίζει το θέμα αλλά προς θεού … όχι στα κανάλια !!

Δύο αστυνομικοί της Ειδικής Αστυνομικής Υπηρεσίας Δίωξης Εγκλήματος (ΕΙΔΑΣΥΔΕ) κατήγγειλαν ότι ο κ. Κεφαλογιάννης «ζήτησε ειδική αντιμετώπιση» για κάποιον έμπορο ναρκωτικών με αντάλλαγμα τον διορισμό στη γυναίκα του ενός και καλή μεταχείριση στο Σώμα και για τους δύο.

click για να μεγαλώσει η φωτογραφία

Βλέπεις φίλε hackaday πως γίνονται οι διορισμοί στο δημόσιο;
Βλέπουμε όλοι τι σημαίνει αξιοκρατία;

Τα συγχαρητήριά μου στον κ. Κεφαλογιάννη και στον πρωθυπουργό που τον έχει για σύμβουλο. Ο επί 50 χρόνια βουλευτής έχει κάνει κι άλλες τέτοιες .. ομορφιές στην καριέρα του;

Ο Κεφαλογιάννης κατηγορείται για απόπειρα υπόθαλψης εγκληματία και για πρόκληση σε τέλεση αδικήματος, τα οποία θα δικαστούν στις 22 Σεπτεμβρίου 2008 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρεθύμνου.

Θυμηθείτε την ημερομηνία 22 Σεπτεμβρίου 2008 και να δούμε τι θα γίνει ….

Πρέπει να ξέρουμε το ΠΩΣ; αποδίδεται δικαιοσύνη σε συμβούλους πρωθυπουργού γιατί την δικαιοσύνη στους χρήστες ναρκωτικών ξέρουμε πως την αποδίδουν ….

Καλώ λοιπόν όλους τους φίλους bloggers, να αναμεταδώσουν την είδηση και να περιμένουμε όλοι μαζί να δούμε το τέλος της ιστορίας ….

Ραντεβού λοιπόν για τις 22 Σεπτεμβρίου 2008

Πηγές Είδησης: ΤΑ ΝΕΑ , ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

buzz it!

4 σχόλια:

hackaday είπε...

Πρέπει να γίνει άρση της βουλευτική ασυλίας για όλους και για πάντα. Ίσως να είναι ένας τρόπος να μην τη σκαπουλάρουν τα λαμόγια - πολιτικοί.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

22 Σεπτεμβρίου 2008... Το δικό μου ξυπνητήρι θα μου το θυμίσει, αλλά φοβάμαι πως της δικαιοσύνης θα είναι στον μάστορα για επισκευή...Θα δούμε
Χαιρετώ προς το παρόν

GrBase είπε...

@hackaday
Η άρση της βουλευτικής ασυλίας, δυστυχώς, δεν ψηφίζεται και δεν κατοχυρώνεται από εμάς. Εμείς πρέπει και μπορούμε ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ τα όσα γίνονται και να θυμόμαστε ιδιαιτέρως μπροστά από τη κάλπη. Ο κάθε πολιτικός εκλέγεται από εμάς και όταν χάσει την δύναμη αυτή, το να φέρνει δηλαδή ψήφους στο κόμμα, απορρίπτεται και τελειώνει, χάνεται …

@οι αθλιοι
Καλώς ήρθες στη γειτονιά :-)
Το δικό μου ξυπνητήρι μου λέει ότι στις 21 Σεπτέμβρη έχω γενέθλια …. την επόμενη μέρα … στις 22 … ελπίζω να σχολιάζουμε το αποτέλεσμα της απολογίας του HeadJohn … αν θυμηθεί να πάει ν’ απολογηθεί.

Καλού κακού μην ξεχαστώ … θα το βάλω και στο πρωτοσέλιδο του μαγαζιού … αύριο όμως γιατί τώρα νυστάζω :-)

Ανώνυμος είπε...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風