31/5/08

Τάξις και ηθική

Μετά τα δημοσιεύματα για τις κατηγορίες εναντίον του κ. Κεφαλογιάννη, ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού πέρασε στην αντεπίθεση.
Άφησε να εννοηθεί ότι το όλο story είναι … ?? … για μαντέψετε λίγο …. τι θα μπορούμε να είναι; …. αρχίζει όπως τα …σκατά … και έχει την ίδια μυρουδιά … το βρήκατε …σκευωρία !!!!

Ακούστε δικαιολογία … ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΑΠΟ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ !!!

Κάποιος πρέπει να εξηγήσει στον κ. Κεφαλογιάννη ότι πολλές φορές η δικαιολογία είναι χειρότερη από την ίδια την πράξη. Επειδή ως συνήθως τον ΠΟΛΙΤΗ τον έχουν γραμμένο ο πρώην υπουργός δεν δικαιολογείται απέναντι στους πολίτες αλλά απέναντι στο κόμμα του. Φοβάται την τιμωρία από τους δικούς του.

Το πιο όμορφο όμως είναι ότι παραδέχεται ότι ανακατεύτηκε με τα πίτουρα, αναγνωρίζει δηλαδή ότι ενδιαφέρθηκε για «ευνοϊκότερη μεταχείριση» συλληφθέντος σε υπόθεση ναρκωτικών, αλλά φυσικά χωρίς να παραβιάσει τους νόμους.

Αγαπητέ κ. Κεφαλογιάννη πως το μεταφράζει ο δικός σας εγκέφαλος αυτό περί ευνοϊκής μεταχείρισης χωρίς παραβίαση του νόμου;
Είναι αυτό που λέει ό νόμος ότι η τάδε πράξη τιμωρείται από 5 έως 10 χρόνια και εσείς είσαστε υπέρ του 5 δηλαδή;

Άντε και να το δεχτώ αλλά κ. Κεφαλογιάννη την «παρέμβαση» την κάνατε σε αυτούς που τον συλλάβανε και όχι στους δικαστές οπότε τι ζητήσατε δηλαδή …. να μην τον δείρουνε; … να μην το πούνε στη μάνα του και τον δείρει εκείνη;

Να σας πω κ. Κεφαλογιάννη τι πιστεύω εγώ;
Ο μάγκας που συνελήφθει ήταν δικός σας, σας έφερνε ψήφους στο Ρέθυμνο και προκειμένου να χαθούν τα κουκιά τρέξατε να τον βοηθήσετε.

Χεστήκατε για το πρόβλημα των ναρκωτικών και για το συμφέρον του πολίτη … προέχει η επανεκλογή.

Τάξατε στους 2 αστυνομικούς …δωράκια … διορισμό και ειδική μεταχείριση στο σώμα.

Χεστήκατε για την αξιοκρατία … προέχει η επανεκλογή.

Και τελευταίο το ανέκδοτο δια στόματος Κεφαλογιάννη.
Δήλωσε ότι …
... «αποδίδει την εμπλοκή του στο ενδιαφέρον του για τα προβλήματα των πολιτών του νομού του».
Ενδιαφέρθηκε δηλαδή για τι; ….
…. για τον πολίτη που τον βάραινε η κατηγορία περί ναρκωτικών ή για τους υπόλοιπους πολίτες που χωρίς τον προμηθευτή θα παθαίνανε στέρηση;

Οι Ρεθυμνιώτες να μην ξεχάσετε να τον ευχαριστήσετε για το ενδιαφέρον του τον άνθρωπο. Να μην είμαστε και αχάριστοι ……

Πηγή είδησης: ΤΑ ΝΕΑ

buzz it!

1 σχόλιο:

hackaday είπε...

Πάλι θα τα κουκουλώσουνε όπως πάντα. Στα μαλακά θα πέσει και να μου το θυμηθείς και μετά από 3 - 4 χρόνια πάλι υποψήφιος θα είναι και θα εκλεγεί ή στη χειρότερη περίπτωση (γι' αυτόν) να μην εκλεγεί αλλά να είναι πάλι σύμβουλος. Από τη μαρμίτα δε θα φύγει.