6/2/08

Νομός Ηλείας και καμένα

Φίλοι κάτοικοι του νομού Ηλείας, ξέρετε τι γίνεται με την αποκατάσταση των καμένων στο νομό σας;

Διάβασα σήμερα στα ΝΕΑ ότι στην Πάρνηθα έχουν γίνει "ραγδαίες εξελίξεις". Από τον Αύγουστο που κάηκε .... χτες άρχισε ο διαγωνισμός για την αναδάσωση. (click για μεγάλωμα)Έχω εντυπωσιαστεί με την ταχύτητα της κυβέρνησης. Με αυτό το ρυθμό καλύτερα είναι να περιμένουμε να φυτρώσουν μόνα τους, να γλυτώσουμε και τα 31 μύρια ευρόπουλα.

Και πριν χαρείτε σκεπτόμενοι ότι αφού έγινε ή αρχή έχουμε ελπίδες θα επισημάνω ότι εκτός από τις ενστάσεις των ειδικών ως προς την επιλογή των δένδρων διαβάζω ότι .....
"Η φυτευτική περίοδος δεν μπορεί, σύμφωνα με τους ειδικούς, να παραταθεί πέρα από τα μέσα Μαρτίου εξαιτίας της αύξησης της θερμοκρασίας που δεν επιτρέπει την ανάπτυξη των φυτών."
.... πάμε για του χρόνου δηλαδή και βλέπουμε .....

Λέτε να φτάσει κανά δέντρο και σε εσάς ;

Το άρθρο είναι από την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ


buzz it!

3 σχόλια:

dora είπε...

ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΘΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ:
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ...
ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ...
ΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΕΙΣΜΑ...
ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΜΟΝΑΧΑ...
----------- ------ ---------
ΓΕΛΑ, ΓΕΛΑ ΠΟΥΛΙ ΜΟΥ ΓΕΛΑ....
----------- ------ ---------

ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ..

GrBase είπε...

Δεκτή η παράκληση. Δεν υπάρχει λόγος να παρεξηγηθεί το πουλί.

Άλλωστε κι ο Κορυδαλλός πουλί είναι …
….ρώτα και την Τσέκου …. από πουλί σε πουλί περνάει, το καημένο μου, τον ελεύθερο χρόνο της … αν είχε μονιμοποιηθεί θα δούλευε αντί να κελαηδάει τα όσα μπορεί να ανακαλέσει από την επιλεκτική αμνησία που την ταλαιπωρεί από τότε που πήγε «αυτοβούλως» στον ανακριτή.

Καθότι είναι αμφιβόλου συμφέροντος (*) τας χαλεπάς ημέρας άτινας διάγωμεν φίλε και μοναδικέ μου αναγνώστη, baronos οι παρεξηγήσεις.

Φήμες λένε ότι κάποιοι παρεξηγημένοι δικηγόροι πάθανε «αυτοκτονικό ιδεασμό» ….. είναι κάτι που το παθαίνεις όταν σφίγγουν οι κώλοι … ένα βήμα πριν τον «αυνανιστικό ιδεασμό».

Να στο κάνω πιο λιανά…..

….. τα ο αυνανιστικό-τέτοιο είναι όταν είσαι σίγουρος ότι κάπου έχεις πιαστεί μαλάκας…
…. το αυτοκτονικο-τέτοιο είναι όταν είσαι σίγουρος ότι έχεις πιαστεί σε …φάκα; …ξώβεργα; … στα πράσα; …… στα λάχανα; …. τι να σου πω … θα σε γελάσω.

Το τελευταίο πουλί που αποδεδειγμένα "γέλασε" (κυκλοφορεί και σε dvd ) πήδηξε από το μπαλκόνι συμπαρασύροντας και το υπόλοιπο σώμα…..φαντάσου τι πουλί ήτανε που παρέσυρε τόσα «κιλά» διαφάνειας και πολιτισμού.

Άσε που οι φήμες οργιάζουν ότι δεν είναι ένα μοναχικό σώμα ενός κάποιου γάμα γάμα αλλά το κυβερνητικό σώμα ....σύσσωμο(**) ….

Ναι, δυστυχώς, αυτό το κυβερνητικό σώμα το οποίο μας γάμα γάμα τόσα χρόνια (***), καθότι μάθανε ότι εμείς γάμα γάμα και πλακώσανε κι οι γύφτοι - που λένε και οι Ήλιοι συμπολίτες μας στους οποίους πρωτίστως απηύθυνα την ερώτηση.

Ας αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις λοιπόν και ας μείνουμε στου Κατσιμιχαίους οι οποίοι στα νιάτα τους τραγούδαγαν ….

« Το μέλλον τρέφει το παρόν, το παρελθόν μας δικαιώνοντας. Γιατί ότι υπήρξε μια φορά δεν γίνεται να πάψει να ‘χει υπάρξει.»

Επεξηγήσεις:
(*) το συμφέρον πάει κατά το C(μ)4Ι , όπως η συμφορά ένα πράμα.
(**) και τότε γάμα-τα γάμα-τα γιατί υπάρχει και η DORA με τα ντώρα που φυλάει στη γωνία …. φοβού την DORA και ντώρα φέρουσα που λέγαν οι αρχαίοι ..μπρρρ!!
(***) δεν αναφέρομαι μόνο στα 4 τελευταία

Υστερό-σκεπτον :
Τέτοια πολιτική ανάλυση στην παράκληση «ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ» δεν νομίζω να ξαναδείς …….

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΡΙΒΩΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ. ΜΑΣ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
ΡΩΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ...