28/2/08

Χαρτονόμισμα των Σκοπίων

Έλαβα ένα e-mail από αυτά με τους αααααα.... άπειρους παραλήπτες με την παρακάτω φωτογραφία.Το e-mail λοιπόν ισχυρίζεται ότι αυτό είναι χαρτονόμισμα των Σκοπίων και ότι πρέπει να αντιδράσουμε και να το στείλουμε παντού γιατί είναι προφανές ότι απεικονίζεται ο Λευκός Πύργος της Θεσσαλονίκης.

Υπάκουσα και αντέδρασα όπως θα έκανε κάθε σωστός Έλληνας.

ΤΟ ΕΨΑΞΑ

...και δεν υπάρχει τέτοιο χαρτονόμισμα στο κράτος των Σκοπίων,
οπότε δεν το έστειλα πουθενά.

Όποιος έτερος σωστός Έλληνας, δεν εμπιστεύεται ( και καλά κάνει ) τα γραφόμενά μου μπορεί να επισκεφτεί το www.banknotes.com/mk.htm και να ψάξει του λόγου το αληθές.

Στην σελίδα θα βρείτε όλα τα χαρτονομίσματα του κράτους της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (όπως αναφέρει η σελίδα). Στον κατάλογο δεξιά κάτω από τον τίτλο image με κάθε click θα δείτε την εικόνα του κάθε χαρτονομίσματος.

Όσοι ενδιαφέρονται για το επίσημο site της Εθνικής τους Τράπεζας click εδώ.

Επειδή κάθε αποστολή μαζικού e-mail εκθέτει τους λογαριασμούς της ηλεκτρονοκής αλληλογραφίας μας στο spam mailing σας παρακαλώ μην κάνετε αφελώς πιο πλούσιους κάποιους οι οποίοι σκοπίμως ξεκινάνε αυτό το παιχνίδι της αποστολής μαζικών e-mail.

buzz it!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλε μου φίλε έχεις απόλυτο δίκιο. Το "χαρτονόνισμα των Σκοπίων" το είδα στην τηλεόραση και μάλιστα πρωινή χαζή εκπομπή είχε ολόκληρο ρεπορτάζ. Τα στοιχεία εθνικισμού έντονα, μόνο που δεν μας παρακινούσε να βγούμε στους δρόμους να βροντοφονάξουμε, ως γνήσιοι έλληνες και πατριώτες. Εκτίμησα ιδιαίτερα την στάση της εκκλησίας η οποία με ανακοίνωση της δήλωσε ότι δεν θα λάβει μέρος σε καμμιά διαδήλωση για τα Σκόπια. Ενώ αν ζούσε ο μακαρίτης............

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα τι σκεφτήκανε να κάνουνε...